Helaas, deze vacature is niet actief.

Bidfood Hoofddorp zoekt stagiair Intern Accountmanager

Wil jij de eerste stap in jouw sales carrière zetten en ben jij daarvoor op zoek naar een leuke allround stage? Heb jij een commerciële instelling en lijkt het je leuk om onze accountmanagers te ondersteunen? Dan is dit dé functie voor jou. Als intern accountmanager ga je aan de slag met het verhogen van de omzet, verhogen van de klantwaarde en het organiseren van evenementen voor onze (potentiële)klanten. Met jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen weet je potentiële klanten te overtuigen van de voordelen van Bidfood en met jouw analytisch vermogen weet jij hoe we de klantwaarde kunnen verhogen bij onze klanten.

24 - 36 uur per week
€3,50 per uur

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode ken je het uitgebreide assortiment en dienstenpakket van Bidfood en
weet je relaties hiervoor te enthousiasmeren. Zo ben je actief bezig met het uitbreiden van de klantgroep, verhogen van de klantwaarde en ontwikkelen van salesplannen. Binnen deze stage ga jij onder andere op zoek naar potentiële klanten in het horecasegment en benader je deze telefonisch om de diensten van Bidfood te promoten. Met jouw enthousiasme weet je afspraken in te plannen voor de accountmanager, die de deal uiteindelijk rond maakt. Ook zorg je er na elk gesprek voor dat het contact juist wordt vastgelegd in het CRM-systeem. Je werkt samen met de accountmanagers om relatiebeheer afspraken in te plannen en voor
te bereiden. Met deze voorbereiding kijk je naar de gemaakte afspraken tussen Bidfood en de klant, cross-sell mogelijkheden en klantwaarde. Daarnaast organiseer je evenementen voor klanten zoals een sessie met onze culinair adviseur of een boottour over de Amsterdamse grachten. Op eventuele beurzen en evenementen draag je trots een Bidfood-overhemd en
vertegenwoordig je het bedrijf. Je wilt het beste uit je werk halen en vindt het dan ook leuk om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van werkprocessen op de afdeling. Om je taken goed te kunnen uitvoeren is samenwerken belangrijk. Je houdt daarom goed
contact met collega’s van verschillende afdelingen, zoals e-commerce, inkoop en administratie.
Je krijgt in je stage ondersteuning van je collega Intern Accountmanager, een professionele binnendienst, een perfecte logistieke organisatie en directe begeleiding van de Teamleider Commerciële Binnendienst.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende stage binnen een organisatie die volop in beweging is
 • Een professionele werkomgeving en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen
 • Mogelijkheden om na stage te blijven werken
 • Een jong ambitieus team met fijne collega’s die vaak met elkaar activiteiten ondernemen
 • Een marktconforme stagevergoeding

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Samenwerken
 • Communicatief sterk
 • Zelfstandig
 • Affiniteit met de Horeca
 • Commercieel denken

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Een dag in het leven van Intern Accountmanager:
8.30 - 9.30: Het is maandag en je start de week met een sales meeting. Met het hele team bespreken jullie afgelopen week en kijk je op wat deze week gaat brengen.
9.30 - 10.30: Met de Accountmanagers bespreek je de relatie beheer afspraken van de afgelopen week en langs welke klanten de Accountmanager deze week wilt.
Daarnaast heb jij een tof nieuw restaurant in Haarlem gezien en vertelt je buddy dat je een afspraak gaat proberen te maken bij dit restaurant.
10.30-12.00: Je belt met klanten van je buddy om afspraken in te plannen voor komende week. Tegelijkertijd hoor je dat er een probleem is bij een klant met betrekking tot de levering en speel je dit door aan de juiste afdeling.
12.00-12.30: Lunchtijd. Met je collega’s ga je naar de kantine waar je van je lunch geniet. Wanneer het lekker weer is zit je buiten in de zon.
12.30-14.30: Je bereid afspraken die de Accountmanager de komende week heeft voor. Hierin analyseer je de klanten, zie je cross-sell mogelijkheden en geef je speerpunten mee voor de Accountmanagers om het gesprek zo effectief mogelijk te laten lopen.
14.30-15.30: Je belt een paar leveranciers die hebben aangegeven samen te willen werken voor een evenement dat voor klanten wordt georganiseerd. Daarnaast neem ik met je collega nog even de planning voor het evenement door.
15.30-17.00: In de mailbox staan nieuwe aanmeldingen van online klanten, deze bel je om te kijken of het interessante klanten zijn om een reguliere klant te worden. Daarnaast behandel je overige emails die je hebt ontvangen.
17.00: Het einde van weer een leuke werkdag. 

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
24 - 36
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€3,50 per uur
Verantwoordelijk voor
Commerciële kansen ontwikkelen bij bestaande en toekomstige klanten

Hoofddorp | Stage horeca | Stage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.