Helaas, deze vacature is niet actief.

Casemanager WLZ bij ZorgZekerheid in Leiden

In de rol van Casemanager heb jij een job met veel uitdaging. Je beoordeelt verschillende zorgvragen bij ZorgZekerheid in Leiden

34 uur per week
Tussen €2.745 en €4.040 Per maand

Wat ga je doen?

Ben jij ervaren en vindt je het leuk om op de inhoud uitgedaagd te worden?

Op basis van de informatie die je ontvangt, weet jij zelfstandig beslissingen te nemen. Je doet jouw werk met
empathie, maar weet hierin goed de balans te bewaren. Je hebt oog voor kwaliteit en werkt nauwkeurig. Je kunt snel schakelen tussen verschillende activiteiten. Daarnaast kijk je kritisch naar zaken en jouw eigen handelen. Je bent analytisch ingesteld. Bovendien ben je communicatief vaardig in woord en geschift.

De functie van Casemanager WLZ in Leiden kent een uitdagend en veelzijdig takenpakket:

- Je beoordeelt (zorg)inhoudelijke aanvragen over het inzetten van WLZ-zorg, zorg in natura en persoonsgebonden budget. Zo beoordeel je bijvoorbeeld de doelmatigheid van aanvragen voor extra zorg.
- Je behandelt complexe casuïstiek, bijvoorbeeld in geval van een extreem zware of domein- overschrijdende zorgvraag.
- Je overlegt met cliënten en zorgaanbieders over passende zorg en complexe casuïstiek. Zo nodig ga je op locatiebezoek bij de zorginstelling of op huisbezoek bij de cliënt.
- Je neemt deel aan landelijke overleggen over (complexe) Wlz-zorg.
- Je zorgt voor een correcte dossiervastlegging en je draagt bij aan de ontwikkeling van de functie en de werkprocessen.

Wat wij bieden

  • Een top salaris in functieschaal 9: €2.745 – €4.040 (afhankelijk van ervaring).
  • Per direct een baan voor 2 maanden
  • Werken bij een toonaangevende organisatie

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde HBO opleiding met zorginhoudelijk component bijvoorbeeld SPH, SPV of Toegepaste psychologie, afstudeerrichting Gezondheidszorg en Welzijn, gecombineerd met ruime werkervaring met Wlz-doelgroepen.
  • Verpleegkunde of een GGZ achtergrond is een pré.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Kennis van de Wlz.
  • Ervaring en affiniteit met administratieve processen en de gebruikelijke informatiesystemen;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Het zorgkantoor van Zorg en Zekerheid is uitvoerder van de Wet langdurige zorg (Wlz) in de regio’s Amstelland en de Meerlanden en Zuid-Holland Noord. Hiermee is het zorgkantoor verantwoordelijk
voor het inkopen en regelen van zorg voor mensen die vanwege hun aandoening aangewezen zijn op intensieve en langdurige zorg.

Wij doen dit vanuit de overtuiging dat Wlz-cliënten recht hebben op kwalitatief goede en passende zorg en op excellente ondersteuning bij het regelen daarvan. Vanuit hun eigen wensen en behoeftes.
Dit is terug te zien in de kwaliteit van onze dienstverlening, die we dankzij de inzet van onze medewerkers waarmaken.

Casemanagers werken op de afdeling Klantondersteuning van het Zorgkantoor. Het Zorgkantoor gaat werken met zelforganiserende teams. Daarom verwachten we een zelfstandige en resultaatgerichte
houding van de collega’s. Ook richten we ons werk steeds slimmer en efficiënter in. Wij zoeken dus creatieve probleemoplossers.

De Casemanagers werken nauw samen met de Klantbegeleiders en Klantadviseurs. Ook wordt nauw samengewerkt met de beleidsmedewerkers en de iWlz Helpdesk die zorgt voor technische
ondersteuning van de applicaties. Daarnaast wordt samengewerkt met de afdelingen Zorginkoop, Speciale Zaken en Juridische Zaken.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Leiden
Werkuren per week
34
Salarisindicatie
Tussen €2.745 en €4.040 Per maand
Verantwoordelijk voor
Beoordelen van inhoudelijke aanvragen Wet WLZ

Leiden | Stage zorg en kinderopvang | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.