Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Marketingcommunicatie - Amsterdam

Je bent onderdeel van NS International en je krijgt direct de verantwoordelijkheid over je eigen projecten. Daarnaast krijg je de ruimte om vakkennis op te doen in de praktijk. Je werkt mee aan mooie marketing campagnes voor o.a. het merk NS International, Thalys, Eurostar of de Nightjet en draagt hiermee bij aan de verduurzaming van reizen binnen Europa. NS International biedt jou een zeer leerzame ervaring in een dynamische organisatie waarin jij een belangrijke rol gaat krijgen. Je kunt jezelf in deze stage, op persoonlijk en professioneel vlak, sterk ontwikkelen.  Voor het marketingcommunicatie team zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige stagiaire die wil leren ho

32 uur per week

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.