Helaas, deze vacature is niet actief.

MBO stage: Engine Test Center in Eindhoven

... Het Engine Test Center bestaat uit ±15 werkruimten zoals bijvoorbeeld de testcellen, inspectiewerkplaats, opbouwwerkplaats en nog veel meer.Omdat de veiligheid binnen het Engine Test Center...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Het Engine Test Center bestaat uit ±15 werkruimten zoals bijvoorbeeld de testcellen, inspectiewerkplaats, opbouwwerkplaats en nog veel meer.
Omdat de veiligheid binnen het Engine Test Center hoog in het vaandel staat zijn wij op zoek naar een stagiaire die voor ons gaat onderzoeken hoe wij binnen onze afdelingen nog veiliger kunnen werken.
Om dit in kaart te brengen zul je gebruik maken van de Werkplek Risico Analyse (WPRA).
Je zult zelf voor een groot gedeelte de verbeteringen uitwerken en waar mogelijk implementeren.
Tijdens de stage zul je met een multidisciplinair team samenwerken, en je verdiepen in alle veiligheidsaspecten in het ETC.

Jouw profiel

Een MBO student met een technische achtergrond, zoals werktuigbouwkunde of Technical Engineer, die een stageplek zoekt om ervaring in het bedrijfsleven op te doen.
Je bent;

  • enthousiast, proactief en leergierig;
  • analytisch en oplossingsgericht ingesteld;
  • een teamplayer die ook zelfstandig kan werken;
  • iemand met oog voor veiligheid.

Afdeling

DAF Trucks ontwikkelt in Eindhoven motoren en uitlaatgasnabehandelingssystemen voor Heavy Duty vrachtwagens. Het Engine Test Center (ETC) is daarbij het middelpunt van de ontwikkelingsactiviteiten. Het is een State of the Art ontwikkelingsomgeving met geavanceerde motorentestcellen en specialistische proefstanden. In het ETC worden alle ondersteunende activiteiten uitgevoerd ten behoeve van het validatie-, kalibratie- en certificeringsproces van dieselmotoren en uitlaatgasnabehandelingssystemen.
 

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.