Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Retail recruitment in Utrecht

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage binnen recruitment? Heb jij affiniteit met retail en wil jij bijdragen aan de beste match tussen kandidaat en een vacature binnen een van onze winkelformules? Dan is dit zeker een stage voor jou!

Daarom wil je als stagiair(e) recruitment Retail bij NS stage lopen

 • Je wilt graag bijdragen aan een optimaal recruitmentproces binnen NS Retail.
 • Je hebt affiniteit met retail.
 • Je wilt werken in een dynamische en snelle omgeving.

Dit ga je doen als stagiair(e)
Jij komt te werken op de afdeling recruitment Retail. Zij zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega's voor de verschillende winkelformules op de stations, denk aan Julia's, Kiosk, StationsHuiskamer en AH to go.

Tijdens deze stage ondersteun je het team recruitment Retail. Het team is verantwoordelijk voor het matchen van personeel voor de winkelformules van NS Stations. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beantwoorden van uiteenlopende vragen (mail, telefoon of WhatsApp), meedenken over procesverbeteringen en het meehelpen bij verschillende taken. Je neemt daarom ook deel aan verschillende (team)overleggen. Daarnaast plan je gesprekken in en pak je andere administratieve taken op. Je krijgt tijdens deze stage veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, zoals eigen projecten. Wekelijks voer je met je stagebegeleidster gesprekken over je voortgang.

Jouw belangrijkste taak is het bijhouden van binnengekomen sollicitaties, selecteren van geschikte kandidaten en telefonische intakes houden. Tevens zorg je ervoor dat de overige sollicitanten van een antwoord worden voorzien en beantwoord je alle vragen rondom de sollicitaties per mail en telefoon.
'Ik heb nog nooit zoveel geleerd in een korte periode, alle aspecten van het recruitmentvak kom je tegen. Ik ga met hoop ervaring rijker mijn verdere loopbaan voortzetten en terug de schoolbanken in'. Femke
Hier ga je stage lopen
Wij hopen elkaar binnenkort op kantoor te treffen. Dan staat jouw stoel klaar bij de afdeling recruitment Retail op de 7e etage van ons kantoor, midden op Utrecht Centraal. Rond 9:00 loop je naar binnen en ga je de werkzaamheden voor die dag doornemen met je collega's met een goede kop koffie of thee. De mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar.

Als stagiair(e) sluit je net zoals onze collega's aan bij het wekelijks teamoverleg over de laatste stand van zaken. Je bekijkt nieuwe sollicitanten voor onze winkelformules en je plant gesprekken in met interessante kandidaten. Door de dag heen voer je gesprekken met geselecteerde kandidaten en stuur je deze door naar de managers als ze passend zijn. Je komt te werken in een drukke en hectische omgeving, waar jij de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.

Dit neem je mee
Je volgt een opleiding op mbo, hbo of wo niveau en studeert HRM, bedrijfskunde, officemanagement of een andere vergelijkbare studie.
 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en je kunt goed multitasken.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je bent leergierig.
Je zoekt een (fulltime) meewerkstage (32-36 uur p/w) vanaf augustus 2022. Een onderzoeksopdracht tijdens je stage is zeker bespreekbaar.

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Maar er is meer. Zo krijg je als stagiair(e):
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding.
 • Vrijheid om tijdens je stage zelfstandig projecten op te pakken.
 • De mogelijkheid om je aan te melden voor onze stagevereniging (interNS) waarbij je kennis kunt maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Solliciteren naar deze stage
En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Je kunt je sollicitatie richten aan Saskia Taalman, recruiter.

Nog vragen? Bel met Saskia Taalman via 06-11260448 of mail naar

saskia.taalman@ns.nlGoed om te weten:
 • We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt zich thuis voelt. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid. Lees

  hier

  meer.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage HR | Stage | MBO | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.