Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Retail recruitment in Utrecht

Je wilt graag bijdragen aan een optimaal recruitmentproces binnen NS Retail. Je hebt affiniteit met retail. Je wilt werken in een dynamische en snelle omgeving. Jij komt te werken op de afdeling recruitment Retail. Zij zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe collega's voor de verschillende winkelformules op de stations, denk aan Julia's, Kiosk, StationsHuiskamer en AH to go.  Tijdens deze stage ondersteun je het team recruitment Retail. Het team is verantwoordelijk voor het matchen van personeel voor de winkelformules van NS Stations. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beantwoorden van uiteenlopende vragen (mail, telefoon of WhatsApp), meed

32 uur per week

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.