Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair gezocht bij YoungCapital in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage in de wereld van recruitment? Start dan als stagiair(e) bij YoungCapital in Rotterdam

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Wat ga jij doen als stagiair?
Ontelbare tripjes maken om de prullenbakken te legen en je collega's voorzien van een kopje koffie of thee? Reken maar van niet! Bij YoungCapital ben je als stagiair recruitment in Rotterdam net zo belangrijk als jouw collega's en behoor jij echt tot het team.  

Maar wat ga jij dan echt doen?
Jij gaat samen met je collega's op zoek naar de perfecte match voor zowel de kandidaten als de bedrijven. Om hiermee aan de slag te gaan ga je uiteraard eerst aan de slag met een plan van aanpak waarin je gaat kijken naar belangrijke criteria. Hierbij kan je denken aan wat voor soort personen bedrijven zoeken, welke vaardigheden zij moeten hebben en wat gaan ze precies doen bij de aangewezen functie? Dit zijn belangrijke punten om te weten. Is dit helemaal helder voor je? Dan kan je aan de slag met het schrijven van je eigen vacature om die vervolgens op de website van YoungCapital te plaatsen. Tof toch? 

Hier stopt het niet!
Nadat jouw vacature online staat ga je ook daadwerkelijk aan de slag met zoeken naar goede kandidaten, want afwachten is iets wat wij niet doen bij YoungCapital! Als er sollicitaties binnenkomen ga jij die ook zelf behandelen om uiteindelijk de beste kandidaten uit te nodigen voor een gesprek digitaal of op kantoor die jij zelf gaat voeren. Uiteraard ga jij dit niet meteen allemaal alleen doen vanaf dag één, maar kijk je eerst mee samen met een collega voordat je dit zelfstandig gaat doen. Heb je uiteindelijk de perfecte kandidaat gevonden? Dan mag je die zelf gaan voorstellen aan de klant. 

Vanaf wanneer ga jij stage lopen? 
Bij jouw stage als recruiter bij YoungCapital in Rotterdam kun je vanaf januari starten voor minimaal 4 dagen meewerken bij ons kantoor in Rotterdam. Daarbij is het belangrijk dat je minimaal beschikbaar ben t/m juni. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30, waarbij je 8 uur werkt op een dag. 

Wat wij bieden

  • Een uitdagende meewerkstage als recruiter bij YoungCapital voor minimaal 4 dagen per week;
  • Een leuke stagevergoeding van € 450,- per maand voor jouw inzet;
  • Samenwerken in een jong en gezellig team waar iedereen voor elkaar klaarstaat;
  • Ervaring opdoen bij het snelstgroeiende uitzendbureau van Nederland #CVBOOSTER;
  • Volledige toegang tot de YoungCapital University om jezelf ook buiten de werkvloer te ontwikkelen.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Een beschikbaar van minimaal 4 dagen vanaf februari;
  • Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
  • Je bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en neemt hierbij zelf de verantwoordelijkheid over;
  • Je bent een echte teamspeler die hard werken net zo belangrijk vind als plezier maken.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Om alvast een voorproefje te krijgen hoe een stagedag eruit ziet bij YoungCapital hebben wij een leuke video gemaakt! https://www.youtube.com/watch?v=BJE0Ep3-D8k 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Rotterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Plaatsen van kandidaten, intakegesprekken houden, vacatures schrijven, mailings schrijven, beheren van aanvragen

Rotterdam | Stage HR | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.