Helaas, deze vacature is niet actief.

Fulltime Recruiter stage bij YoungCapital Amsterdam-West

Ben je sociaal en wil jij je netwerk uitbreiden? Als recruiter kun jij starten bij deze fulltime Recruitment stage bij YoungCapital Amsterdam-West

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Stage lopen bij de grootste uitzender van jong talent!

Wij helpen young professionals de arbeidsmarkt te veroveren en daarbij willen wij onze klanten helpen aan de beste match. Door de kennis en het netwerk dat wij hebben streven wij na om deze vacature snel te kunnen vervullen. Energiek en vol passie doen we dit samen, we werken als een team. Bij ons mag je fouten maken, van fouten leer je en ontwikkel jij je. Resultaten behalen we samen en vieren we samen, want ook plezier staat voorop. Onze vrijdagmiddagborrels, activiteiten en uitjes zorgt ervoor dat er zowel binnen ons werk als buiten ons werk plezier is!

Jij bent als Recruiter gesprekspartner voor zowel klanten als kandidaten

Tijdens jouw stage ga je veel leren hoe jij gesprekken gaat voeren met de klanten die wij hebben, zo hebben wij onder andere klanten als KLM en het Mediahuis. Je leert pakkende teksten te schrijven in vacatures te targetten bij de doelgroep die jij nodig hebt. Ook ga je selectiegesprekken voeren en ga jij kandidaten voorstellen bij bedrijven. Je gaat je veel ontwikkelen op het gebied van gesprekken voeren, planning en administratie.

Je komt te werken in bij onze gezellige vestiging in Amsterdam-West met 12 andere collega’s. Een cultuur waarin ambitieuze mensen hard werken, maar ook graag praatje maken of even de dag breken met een potje tafel tennis. Onze achtergronden zijn verschillend. De een heeft een Social Work opleiding gevolgd, de ander Sociologie, Sportmanagement of de Hotelschool. Onze gemeenschappelijke kenmerken zijn dat we van sport en spel houden of van een feestje houden en sociaal zijn!

Wil jij hier je stage lopen om je cv een boost te geven? Je kan mij ook een e-mail sturen naar d.vanderlaan@youngcapital.nl

Wat wij bieden

  • Een stage als recuiter bij YoungCapital voor 4/5 maanden of langer, waarbij jij minimaal 4 dagen in de week beschikbaar bent;
  • Een goede stagevergoeding;
  • De kans om trainingen en cursussen te volgen via de YoungCapital University;
  • Veel ruimte voor zelfontplooiing en om je netwerk uit te breiden.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent 3e of 4e jaars (afstuderen) en zoekt een meewerkstage;
  • Je bent energiek, sociaal en eager to learn.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
De juiste match vinden tussen kandidaat en klant

Amsterdam | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.