Helaas, deze vacature is niet actief.

in Deventer

Jouw... Er worden steeds meer eisen gesteld aan de kwaliteit van de voetbalvelden van betaald voetbalorganisaties. Eredivisieclubs hebben bijvoorbeeld afgesproken, dat de voetbalvelden van alle stadions...

Beschrijving

Jouw afstudeeropdracht

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de kwaliteit van de voetbalvelden van betaald voetbalorganisaties. Eredivisieclubs hebben bijvoorbeeld afgesproken, dat de voetbalvelden van alle stadions een vergelijkbare kwaliteit hebben. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar hardheid, torsie, vocht en balstuit. De uitdaging waar de clubs tegenaan lopen is de continue monitoring van grasbezetting, PH en bijvoorbeeld bemesting is een uitdaging.

Go Ahead Eagles wil graag innoveren in het realtime monitoren van de veldkwaliteit. Topicus heeft ervaring met sensoring technologie aangesloten op basis van LoRa networking. Deze technologie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de monitoring van gewas groei in ontwikkelingslanden. We denken dat deze technologie ook geschikt kan zijn voor voetbalvelden en willen dit graag verder onderzoeken. Bij deze opdracht onderzoek je welke sensoring technologie het beste aansluit bij de wensen van Go Ahead Eagles. Je maakt daarnaast een dashboard en notificatiesysteem. Hoe ver je hierin gaat is aan jou: misschien kun je wel automatisch op basis van weersvoorspellingen en de staat van het veld voorspellen hoeveel er gesproeid en gemest moet worden. Je mag jouw proefopstelling uitproberen bij Go Ahead Eagles en je wordt begeleid vanuit zowel Topicus als vanuit Go Ahead Eagles.

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collegas kunnen wij jouw afstudeeropdracht tot een succes maken. Verder ben je:

 • Een vierdejaars hbo-student in de richting informatica;
 • Heb je interesse in IoT of LoRa (enige ervaring is een pre);
 • Zelfstandig en pro-actief.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer of bij Go Ahead Eagles.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
 • En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.