Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw stageopdracht

Je gaat aan de slag binnen onze . Binnen deze divisie wordt er hard gewerkt aan hun applicatie Sociaal Domein. Met helpen we gemeenten om haar inwoners de hulp te bieden die ze nodig hebben, met de focus op de mens en krachtige technologie als middel. Gidso biedt inzicht in zorgvragen van burgers, helpt prioriteren, faciliteert optimale samenwerking tussen gemeente, professionals en burgers en zorgt voor efficiënte administratie en verantwoording. Zo kunnen gemeenten werken aan een sociale samenleving, waarin iedereen goed functioneert. En daar worden wij gelukkig van.

We willen graag nog meer gemeentes helpen. Hiervoor is het van belang om meer naamsbekendheid en klanttevredenheid te creëren. We zien communicatie als een belangrijke pijler en met deze reden hebben wij jou nodig. Wij zijn namelijk opzoek naar een afstudeerstagiaire die voor ons een communicatieplan gaat opstellen. Van strategie tot uitvoering van boodschap per kanaal. Een voorbeeld hiervan is een gewonnen aanbesteding waardoor een gemeente ons systeem gaat gebruiken. Hoe communiceren wij dit richting onze huidige klanten en/of naar de rest van de markt?

Niet alleen de opdracht is erg interessant! Je komt namelijk te werken in een erg gezellig team met veel jonge mensen. Bij Topicus divisie Sociaal Domein krijg je veel mogelijkheden en wanneer daar behoefte aan is, extra verantwoordelijkheden. Wellicht bieden wij jou vervolgens een contract aan om het plan en de uitvoering ervan nog verder tot een succes te maken!

Wat wij zoeken in een afstudeerstagiair(e)

Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collegas gaan wij jouw afstudeeropdracht tot een succes maken.

 • Je bent een vierdejaars hbo-student in de richting van marketing en/of communicatie;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent overtuigd van je eigen expertise;
 • Je hebt affiniteit met media, marketing en social media.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Deventer.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.