Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de Zorg, het Onderwijs, de Financiële sector en het Sociaal Domein écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je afstudeert bij Topicus!

Jouw stageopdracht

Je gaat aan de slag binnen de businessline eerste- en tweedelijnszorg. Hieronder valt , het kenniscentrum als het gaat om alles wat te maken heeft met data van de huisartsenzorg in Nederland. Een van de belangrijkste producten draait om de zorg van chronisch zieke patiënten (Diabetes, COPD, Astma, etc.) en dit zijn patiënten die extra zorg nodig hebben van de huisarts. Binnen Proigia willen wij het verschil maken om de werkdruk binnen de zorg te verlagen en de huisarts en praktijkondersteuner te helpen om die extra aandacht aan de patiënten te kunnen geven.

De applicatie, Qlik Sense, die Proigia heeft ontwikkeld is een applicatie voor datavisualisaties. We geven op deze manier een begrijpelijke en overzichtelijk inzicht hoe het met de patiënt gaat. We zijn al hard op weg om een gebruiksvriendelijke omgeving te maken. De laatste stap die we nog missen is een manier om in Qlik Sense goed om te gaan met de acties die een huisarts of praktijkondersteuner vervolgens onderneemt.

Wat handig aan Qlik Sense is dat het een platform is waar je zelf met extensies in JavaScript je dashboards kunt uitbreiden. We zoeken een extensie waarmee we in ieder geval het terugschrijven naar de database mogelijk maakt. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de praktijkondersteuner zelf opmerkingen bij de patiënt kan plaatsen en deze later ook kan terugzien. Qlik Sense heeft een aantal APIs die hiervoor gebruikt kunnen worden. Aan jou de taak om deze extensie te bouwen en te implementeren.

Wat wij zoeken in een stagiair(e)

Een enorme drive en interesse in de IT-wereld. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Samen met onze ervaren collegas gaan wij jouw stageopdracht tot een succes maken. Jij bent:

 • Een derdejaars hbo- (informatica) student;
 • Nieuwsgierig naar Javascript en wil er alles over leren.
Jouw ontwikkeling bij Topicus

Voor jou is deze stage dé manier om kennis te maken met Topicus en jezelf verder te ontwikkelen. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto. Jij maakt zelf je stage tot succes. Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

What's in it for you?
 • Een vaste plek op ons kantoor in Wageningen.
 • Carrièreperspectief. Veel van onze afstudeerders blijven bij ons plakken. Ben je een talent in de dop? Dan is de stap naar een of zo gemaakt!
 • Een vergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime verband.
 • Een studentbindingsprogramma: iedere maand een bijeenkomst met alle studenten binnen Topicus.
 • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
 • Enorm veel kennis. Ook als afstudeerder schuif je aan bij een , zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
 • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
 • Een vaste begeleider als aanspreekpunt en beoordelaar, maar eigenlijk helpen al jouw directe teamleden en collega's om jouw afstudeeropdracht tot een succes te maken.
 • En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Wageningen
Dienstverbanden
Stage

Wageningen | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.