Helaas, deze vacature is niet actief.

Duale werkplek bij Aegon Hypotheken in Leeuwarden

Volg jij een duale studie en zoek jij een werkplek in Leeuwarden die daarbij past? Ga aan de slag als medewerker hypotheken bij Aegon!

24 - 32 uur per week
Tussen €14,02 en €16,18 per uur

Wat ga je doen?

Het Aegon hypothekenbedrijf
Bij Aegon Hypotheken in Leeuwarden behandelen ze jaarlijks ruim 40.000 nieuwe hypotheekaanvragen. Het hypothekenbedrijf bestaat uit drie afdelingen:

  • De afdeling Acceptatie; waar binnengekomen hypotheekaanvragen behandeld worden.
  • De afdeling Beheer; een backoffice afdeling waar alle mutaties op lopende hypotheken worden verwerkt.
  • De afdeling Servicedesk Hypotheken; waar telefonisch alle vragen van intermediairs en klanten worden beantwoord over bijvoorbeeld nieuwe hypotheekaanvragen, of over het extra aflossen op een hypotheek.

Heb jij het analytisch vermogen dat ze zoeken bij de afdeling acceptatie, wil jij jouw administratieve krachten inzetten bij beheer, of ga jij liever klantgericht aan de slag op de servicedesk hypotheken? Solliciteer dan direct! Ben je nog zoekende in waar jouw kracht ligt? Dan gaan wij op zoek naar de afdeling die het beste bij jou past, en wie weet ben jij straks als medewerker hypotheken onderdeel van één van deze teams! 

Wft’s
Voordat je start op jouw werkplek heb jij je Wft Basis al binnen. Zodra je Wft Basis in the pocket hebt, begint in maart het opleidingstraject bij Aegon. En het fijne is: de opleidingsperiode is volledig doorbetaald! Je behaalt na de opleiding kosteloos je Wft Vermogen en Wft Hypothecair Krediet via school of via YoungCapital. Heb je een extra Wft gehaald? Dan gaat jouw salaris omhoog!

Begeleiding en het team
Je start op 30 mei bij Aegon. Tijdens de eerste weken leer jij alles over hypotheken en wordt er aandacht besteed aan de werkprocessen binnen Aegon. Je krijgt een buddy toegewezen en regelmatig evalueer jij jouw voortgang en leerdoelen. Ook krijg je de ruimte om bezig te zijn met jouw schoolopdrachten, en zal je vrij zijn op jouw vaste schooldag en in tentamenweken. Daarnaast kom je in een leuk team te werken met allemaal mensen die zichzelf willen ontwikkelen, en waar een open cultuur heerst! 

Werktijden
De afdelingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren, dus in het weekend en in de avonden ben jij lekker vrij! Het gaat om een functie voor 32 uur per week. Heb je echter tentamens of deadlines? Dan denken we graag met je mee! 

Momenteel wordt er bij Aegon na de opleidingsperiode zowel op kantoor in Leeuwarden als thuis gewerkt. 

Wat wij bieden

  • Een uurloon tussen de € 14,02 en € 16,18, dit is inclusief een 13e maand;
  • De 13e maand wordt dus niet in 1 keer uitgekeerd, maar wekelijks! Een lekkere extra bovenop je reguliere uurloon;
  • Vergoedingen voor reiskosten en internet, en een gefaciliteerde thuiswerkplek;
  • Een kickstart in je carrière bij Aegon met kans om na je werkplek parttime te blijven werken!

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt Wft Basis op zak of bent bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Je bent enthousiast en gaat graag de uitdaging aan om samen met de klant te zoeken naar een gewenste oplossing.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' of mail je CV en motivatie naar aegon.leeuwarden@youngcapital.nl

Heb je vragen? Mail, bel of Whatsapp ons gerust!

Extra informatie

Sta je niet ingeschreven voor een duale studie, maar word je wél helemaal enthousiast over deze vacature? Voor jou is het ook mogelijk om bij Aegon aan de slag te gaan, check het hier!

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Leeuwarden
Werkuren per week
24 - 32
Salarisindicatie
Tussen €14,02 en €16,18 per uur
Verantwoordelijk voor
Jij bent verantwoordelijk voor het afhandelen van hypotheekvragen of mutaties.

Leeuwarden | Administratieve stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.