Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Expertteam - Utrecht

Je gaat werken met en vanuit een content-strategie. Er is veel ruimte om binnen het team zelfstandig te kunnen werken.  Geen dag is hetzelfde als stagiair in het Expertteam. ‘Je leert veel, je krijgt voldoende begeleiding, veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor jouw ideeën en we vinden het in het team ook leuk om van jou te leren.’ – Eleonoor van den Dool, Redacteur Expertteam. Dankzij jouw ervaring met het maken van content en jouw interesse in communicatie draag je bij aan het overbrengen van het NS-verhaal. Denk daarbij aan: Brainstormen over de mooiste en meest impactvolle content. Leren over en het ontwikkelen van verschillende vormen van aansprekende co

32 uur per week

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.