Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage als recruiter in Groningen bij YoungCapital MKB!

Vol energie door de week vliegen en alles leren over recruitment? Word stagiair recruiter in Groningen bij YoungCapital!

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Als stagiair recruiter in Groningen bij YoungCapital leer je alles over de mooie wereld van recruitment. Je leert het meest door te doen, dus je draait volledig mee met de dagelijkse werkzaamheden!

Je schrijft, spreekt, matcht én verwerkt!

Zodra je binnenkomt beland je in een stroomversnelling van informatie en nieuwe taken. Je wordt vanaf dag één goed begeleid, zodat je alles binnen no time onder controle hebt. Samen met het team maak jij de beste match tussen onze MKB klanten en kandidaten. Om dit voor elkaar te krijgen schrijf je strakke vacatureteksten en benader je onze kandidaten per mail. Heb jij een creatief meesterbrein? Mooi! Je mag hier namelijk jouw creativiteit volledig op los laten.

Sollicitaties ontvangen? Jij screent kandidaten telefonisch en je voert face to face intakegesprekken. Je bent direct betrokken bij een aantal klanten, waardoor je verantwoordelijk bent voor het gehele proces. Om alles overzichtelijk te houden zorg je ook voor een perfecte administratie. Zo houd je de verschillende balletjes in de lucht. Naast recruitment, zie jij ook kansen in de markt. Jij benadert potentiële nieuwe klanten en zorgt dat de deal binnen gesleept wordt. Dit doe je telefonisch, maar ook face to face door een afspraak in te plannen.

Werken en borrelen in hartje Groningen

YoungCapital is een organisatie met veel jonge mensen. We helpen de nieuwe generatie aan werk en we adviseren bedrijven over hoe zij jong talent kunnen binden aan de organisatie. Naast groeien als bedrijf staat persoonlijke groei op nummer één; je kan veel verschillende trainingen volgen.

Je komt te werken in een groeiend team met 8 collega's. We werken op een gloednieuw kantoor in hartje Groningen. In totaal heb je ongeveer 30 collega's. We houden van samen gas geven en groeien, maar ook van lekker borrelen.

Je mag starten per start van je stage periode. Je werkt 4 of 5 dagen per week!

Hebben we een match?

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding van €450,- per maand obv 40 uur;
  • Een leerzame stage waarbij je bij alle werkzaamheden betrokken wordt;
  • Koffie halen en opruimen kunnen we zelf ook;
  • Borrels, uitjes en gezelligheid!

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Je bent welkom voor 4 of 5 dagen per week;
  • Je wil alles leren over recruitment en sales;
  • Je vindt het leuk om te schakelen tussen diverse werkzaamheden op één dag!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Groningen
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het voeren van gesprekken met kandidaten en het schrijven van vacatures

Groningen | Stage HR | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.