Helaas, deze vacature is niet actief.

Parttime facility stagiair bij YoungCapital in Breda

Ben jij een echte regelaar die het anderen graag naar hun zin maakt? Wordt dan onze nieuwe parttime facility stagiair bij YoungCapital in Breda.

24 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

Als parttime facility stagiair bij YoungCapital in Breda krijg jij de verantwoordelijkheid om onze vestiging in Breda naar een nieuwe hoogte te brengen. Dit doe je door leuke initiatieven uit te werken, acties vanuit het team op te zetten en iedere dag een droomlunch te verzorgen. 

Het kantoor wordt echt jouw domein. Je verwelkomt mensen die binnen komen lopen, neemt de telefoon op en zorgt er voor dat het kantoor er spik en span uit ziet. Bij YoungCapital houden wij wel van een feestje, dus aan jou om er voor te zorgen dat de vrijmibo’s en andere activiteiten keer op keer een spektakel zijn! Moet er iets gerepareerd of schoongemaakt worden, dan schakel jij met de juiste partij om het op te lossen. Lekkere broodjes of salades, niks is jou te gek als het gaat om de lunch. Tot slot ondersteun jij het team met kleine HR gerelateerde zaken. Zo maak jij je echt onmisbaar voor je collega’s in Breda. 

Wie ben jij? 

Jij bent iemand die iedere ochtend met positieve energie uit bed stapt. Je behoudt makkelijk het overzicht en gaat geordend te werk. Je bent een echte regelneef die het leuk vindt om activiteiten te organiseren. Daarnaast leer je graag nieuwe dingen, en ben je uiteraard niet vies van een feestje. Je neemt initiatieven en pakt gemakkelijk dingen op. Tot slot heb jij een flinke dosis gezelligheid en enthousiasme in je zitten!

Het bedrijf 

YoungCapital is de grootste uitzender van Nederland op het gebied van jongeren. Het bedrijf groeit hard en is druk bezig om zich in het buitenland op de kaart te zetten. Jij gaat werken op de vestiging in het prachtige Breda op slechts een minuutje lopen van het station. Jij komt terecht in een hecht team die het binnen- en buiten werk erg goed met elkaar kunnen vinden. Elke dag wordt er veel gelachen, maar vooral ook hard gewerkt. Je krijgt de ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en er is aandacht voor jouw behoeftes en leerdoelen. Maandelijks zijn er leuke activiteitentent met je team, de vestiging of het hele bedrijf. Ijsbaden, pingpongtoernooien of festivals. Bij YoungCapital kan het niet gek genoeg! 

Als parttime facility stagiair in Breda ben jij voor 3 tot 4 dagen in de week beschikbaar. De kantooruren zijn flexibel in te delen tussen 8:00 en 17:30. We zoeken iemand die vanaf september kan starten.

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding van € 450 obv fulltime;
  • Vette maandelijkse activiteiten;
  • Dagelijks een gratis verzorgde lunch;
  • Een gezellig en informeel team;
  • Ruimte voor verantwoordelijkheid, ontwikkeling en initiatieven.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je ben 3 tot 5 dagen in de week beschikbaar;
  • Je neemt veel initiatief en hebt een positieve instelling.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Breda
Werkuren per week
24 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor alles omtrent het kantoor in Breda

Breda | Stage horeca | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.