Helaas, deze vacature is niet actief.

Beschrijving

Topicus? Nooit van gehoord… Kan kloppen. We zijn namelijk wat bescheiden, maar ook ambitieus. Dat moet ook wel. Want met ruim 1.000 Topicanen werken we aan oplossingen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken. IT-oplossingen waar de , het , de en het écht wat aan hebben. We zorgen daar met onze tech-kennis constant voor impactvolle verbeteringen. En jij dus ook, als je een traineeship volgt bij Topicus!

Wat zijn mijn werkzaamheden?

Bij Topicus' divisie Sociaal Domein willen wij bijdragen aan sociale samenleving, waarin iedereen goed functioneert. Dit doen wij door het ontwikkelen en inzetten van onze slimme technische oplossing . Gidso is een online platform dat gemeentes, zorginstellingen, wijkteams en inwoners met elkaar verbindt. Zo worden vragen sneller omgezet in de juiste zorg waardoor mensen en gezinnen beter worden geholpen.

Binnen ons team staan we voor een leuke én uitdagende opgave om een grote groep klanten te helpen veranderen naar ons Gidso platform. Als nieuwe collega ga je ondersteuning bieden bij aanbestedingen, contractbeheer en projectadministratie. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de planning, het bewaren van overzicht, het plannen van overleggen en het vastleggen van informatie. Daarbij staan we erg open voor eigen inbreng en nieuwe ideeën om de werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren. Kortom; een afwisselende bijbaan!

Wat wij zoeken in een bijbaner

Een enorme drive en passie voor alles wat met IT te maken heeft. Pas je daarnaast in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je bent een derde of vierdejaars hbo of wo student;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt projectmatig werken;
  • Je bent leergierig en je hebt een proactieve instelling;
  • Je weet overzicht te bewaren.
Wat kun je verwachten van een bijbaan bij Topicus?

Dat is grotendeels aan jou! Hoe jouw werk eruit ziet hangt helemaal af van jouw interesses, kwaliteiten, beschikbaarheid én waar jij je in wil ontwikkelen. Op basis daarvan bekijken we waar er in onze organisatie op dat moment capaciteit beschikbaar is.

Met een bijbaan kom je als volwaardig collega terecht in een klein zelfsturend team binnen onze divisie Sociaal Domein, maar je vormt onderdeel van het grote geheel. Hierdoor heb je toegang hebt tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools. En minstens zo belangrijk: gezelligheid. Aan Covid-proof borrels, legendarische feesten en events geen gebrek!

What's in it for you?
  • Een vaste plek op kantoor in Deventer, tegenover het station.
  • Carrièreperspectief. Rol zo vanuit je bijbaan zo door naar een stage, afstudeeropdracht, traineeship óf fulltime job bij Topicus.
  • Heersende versgemalen bonenkoffie en pizza's uit onze eigen steenoven.
  • Enorm veel kennis. Schuif aan bij onze kennissessie, zoals onze eigen conferentie TopiConf, verschillende Meetups of vakinhoudelijke presentaties.
  • Uitdaging: de applicaties die wij maken zijn vrij complex én we experimenteren graag met de nieuwste technologieën en werkvormen. Alles om onszelf én onze klanten beter te maken.
  • Werken in een klein kernteam met vaste collega's, waarin je volledig meedraait.

En niet te vergeten: zon 1.000 enthousiaste collega's die je kunt ontmoeten tijdens onze legendarische feesten, borrels, game nights, hackathons en events. Wij zorgen voor genoeg Topicus Gifkikker (ons eigen speciaalbier).

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.