Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO/WO stage: Onderzoek naar verbetering van circulariteit verpakkingsmaterialen. in Eindhoven

... Bij DAF worden op meerdere plaatsen verpakkingsmaterialen ontvangen, gebruikt en/of afgevoerd. Onder andere gebeurt dat bij de verschillende fabrieken in Eindhoven en in Westerlo maar ook...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Bij DAF worden op meerdere plaatsen verpakkingsmaterialen ontvangen, gebruikt en/of afgevoerd. Onder andere gebeurt dat bij de verschillende fabrieken in Eindhoven en in Westerlo maar ook bij het Parts Magazijn. DAF   heeft daarbij als doelstelling om de hoeveelheid   afval steeds verder te verminderen en de circulariteit steeds verder te verbeteren.
 

Tijdens de stage dient te worden geïnventariseerd op welke plaatsen welke soorten van verpakkingsmaterialen worden ontvangen, gebruikt en afgevoerd. Vervolgens dient onderzocht te worden welke wijzigingen er mogelijk zijn om de circulariteit te verbeteren, bijvoorbeeld door hergebruik van de materialen. Verpakkingsafval dat op een bepaalde plaats ontstaat kan mogelijk  op een andere plaats weer opnieuw ingezet worden.

Daarbij dient natuurlijk ook de technische en economische haalbaarheid van de mogelijkheden te worden onderzocht en onderbouwd.

Jouw profiel

  • Affiniteit met logistiek en milieu
  • Technische Bedrijfskunde of Milieu/Sustainability 
  • Stageduur: circa 20 weken

Afdeling

De afdeling Milieu is een centrale afdeling binnen DAF Trucks en is gevestigd in Eindhoven. De afdeling houdt toezicht en adviseert over alle milieuzaken en heeft daarvoor contacten met de verschillende bedrijfsonderdelen in Eindhoven en Westerlo, zoals: Productie, Product Ontwikkeling, Parts Distributie, Inkoop enz. Het team bestaat uit een manager en twee specialisten.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) of  WO € 450,-  op Fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.