Helaas, deze vacature is niet actief.

HBO stage: opstellen van keurings DAF-norm gebaseerd op ISO 15113 in Eindhoven

... Het eerste onderwerp binnen deze stage opdracht is het genereren van een DAF- KEUR norm gebaseerd op ISO 15113, het bepalen/meten van wrijving coeffient van rubbers. Hier zit ook een...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Het eerste onderwerp binnen deze stage opdracht is het genereren van een DAF- KEUR norm gebaseerd op ISO 15113, het bepalen/meten van wrijving coeffient van rubbers. Hier zit ook een praktijk element bij, het meten volgens de nieuwe KEUR-norm in het DAF laboratorium.

Het tweede onderwerp is het maken van een business case van het toepassen van Flowdrill, hierbij is samenwerking met de afdeling financien noodzakelijk.

Het derde onderwerp is het ondersteunen van de gangbare productie issues, hierbij is samenwerking met productie engineering een belangrijk element.

Jouw profiel

Enige vaardigheid met CAD
Studies in werktuigbouwkunde
Stageduur: 6 maanden
 

Afdeling

​Afdeling VF, vehicle voertuigen, is verantwoordelijk voor het frame en componenten welke aan het frame verschroefd worden zoals, accubakken, brandstof tanks, luchtketels en o.a. Ad Blue tank.

Wij bieden

Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;

  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) op Fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.