Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Communicatie en Sponsoring - Utrecht

Je krijgt de kans om het merk NS te versterken en mensen te binden aan NS. Je wilt je skills ontwikkelen en veel nieuwe dingen leren. Je wilt je stempel drukken op verschillende activiteiten met jou creatieve talent.  Nederland gaat er weer op uit! Iedereen komt weer in beweging en als NS dragen we daar graag ons steentje aan bij! Vind jij het leuk om een glimlach op de gezichten van onze reizigers te toveren? Ben je gastvrij, sportief en/of heb je creatief talent? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie- en merkactivatie rond alles wat Nederland in beweging brengt en houdt. Denk hierbij aan evenementen als de Formule 1, Lowlands, Vierdaagse o

32 uur per week

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.