Helaas, deze vacature is niet actief.

HR stagiair in Amersfoort

... Van der... Stage lopen bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, met de leukste collega’s? Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk stage komt lopen. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een...

Beschrijving

Functieomschrijving

Van der Valk
Stage lopen bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland, met de leukste collega’s?
Dat is wat je krijgt als je bij Van der Valk stage komt lopen. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een bedrijf dat iedereen kent!

HR-stagiair
Als HR-stagiair is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Bij ons leer je wat gastvrijheid is: wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief.

De baan
Jouw groei staat bij ons voorop!
Daarom willen wij dat je tijdens je stageperiode een zo goed mogelijk beeld krijgt van de dagelijkse gang van zaken binnen onze afdeling. Als HR-stagiair leer je het HR-vak kennen en kan je meekijken en –denken over de HR-processen.

Je houdt je voornamelijk bezig met diverse administratieve werkzaamheden en het contact met de medewerkers.

Zo ondersteun je bij werving & selectie activiteiten en bij de aanstelling van nieuwe medewerkers en stagiaires. Hierbij moet je denken aan het plannen van gesprekken, opstellen van contracten en een medewerker introduceren. Verder ga je aan de slag met de in-, door en uitstroomadministratie. Ook behoort het bijhouden van personeelsdossiers en diverse archiveerwerkzaamheden tot jouw brede takenpakket.

Je staat medewerkers te woord en geeft uitleg over de inhoud en toepassing van de Horeca cao. Tot slot zullen er genoeg andere projecten langskomen om op te pakken, waardoor je nog meer kan leren.

Wie ben jij?
Je zit vol met energie en vindt het leuk om met jouw HR-collega te zorgen voor een goed draaiende HR-afdeling. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten en medewerkers het hotel verlaten met een glimlach.

Je bent enthousiast, vrolijk en sociaal en je hebt zin in een HR-stage. Integer handelen en geordend werken is voor jou vanzelfsprekend. Je kunt zelfstandig werken en je bent, voor zover mogelijk, op de hoogte van de ontwikkelingen in de horeca en het HR-vak.

Je volgt een hbo-opleiding of een mbo-niveau 4 opleiding op het gebied van HRM en je bent per direct op zoek naar een stageplaats (eventuele andere startmaanden zijn ook bespreekbaar).

Verder is het belangrijk dat je 3 a 4 dagen per week beschikbaar bent. Het betreft een meewerkstage en geen afstudeerplek.

Wat wij bieden?
Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige stageplek. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Je wordt onderdeel van een gezellig team waarbij hard werken en plezier hoog in het vaandel staan. Je zal begeleid worden door de HR adviseur en HR assistent.

Bij ons maak je kennis met HR in de breedste zin van het woord, waarbij er ook ruimte is voor eigen initiatieven en waar teamwork de basis van het succes is. Natuurlijk ontvang je ook een passende stagevergoeding!

Wie zijn wij?
Van der Valk Hotel Amersfoort A1 maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 7 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Noordwijk, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught en Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch. Daarnaast hebbe we ook nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

Heb je interesse?
Stuur ons dan jouw motivatie, voorzien van een curriculum vitae naar en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

 

 

Regio
Utrecht
Locatie
Afdeling
Human resource
Dienstverband
Stageplek/leerplek
Talen
-
Opleidingsniveau
MBO/HBO
Werkervaring
1 tot 2 jaar
Arbeidstijd per week
parttime/fulltime

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.