Helaas, deze vacature is niet actief.

Portfolio Implementatie Manager PBNL I in Amsterdam

In het... Wil jij vanuit het hart van het Investment Centre NL een bijdrage leveren aan het beheer van de beleggingsportefeuilles van onze vermogensbeheerklanten? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je...

Beschrijving

In het kort

Wil jij vanuit het hart van het Investment Centre NL een bijdrage leveren aan het beheer van de beleggingsportefeuilles van onze vermogensbeheerklanten? Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je gaat transacties doen op de financiële markten, in de vermogensbeheerportefeuilles van onze klanten. Deze klanten hebben het mandaat gegeven aan ABN AMRO om hun geld te beleggen. Bij iedere wijziging, op initiatief van ABN AMRO (nieuwe tactische invulling van de portefeuille) ofwel door de klant zelf (storting, onttrekking, wijziging in mandaat) ga jij de gedane keuzes verwerken. Dit betekent dat je geïnteresseerd bent in financiële markten, dat je cijfermatig en analytisch sterk bent, dat je snel specifieke software eigen maakt (danwel reeds ervaring hebt met Triple A) en dat je continue aan het kijken bent hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren, versnellen, versterken en goedkoper kunnen uitvoeren. Naast het uitvoeren fungeer je ook als sparringpartner richting de adviseurs in het hele land, bij vragen, hulp bij klachten en uitdagingen en ook bij productinnovatie.

Werkomgeving

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. Over een totaal beheerd vermogen van EUR 25-30 miljard, voert het Investment Centre NL voor
klanten het beheer van hun beleggingsportefeuilles. Vermogensbeheer kent verschillende producten die aangemerkt worden als standaard mandaten. Daarnaast kunnen grotere klanten, onder ‘special mandates’, een eigen mandaat samenstellen, ingericht naar de specifieke wensen van de klant. Marktontwikkelingen en trends nodigen uit tot innovatie, bijvoorbeeld met DPM Next en op het gebied van duurzaam beleggen en online proposities.

De afdeling is een afdeling met professionals, die verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten in beleggingsketen. Tot de kernactiviteiten van de afdeling behoren onder andere het acquireren en bedienen van klanten uit het topsegment (> EUR 2,5 miljoen), vertaling van besluiten van het Global Investment Committee naar de Nederlandse beheer- en adviesportefeuilles, portfolio implementatie, alerting en de administratieve behandeling van vermogensbeheercontracten. Binnen Vermogensbeheer speelt 1e lijn risk management een belangrijke rol. Dit komt mede tot uiting in het handhaven van de ISAE 3402 certificering. Je gaat werken in het Implementatie & Alerting team. (Portfolio) Implementatie en Alerting bestaat uit 18 professionals die zich bezig houden met vermogensbeheer en beleggingsadvies producten die aan de klant worden aangeboden. Wij investeren in kennis en ervaring maar ook in persoonlijke ontwikkeling.
Wij delen graag onze kennis. Er worden op de afdeling, maar ook binnen en buiten de bank, veel kennissessies georganiseerd. Het Alerting & Implementatieteam is een enthousiaste, kennis gedreven afdeling waar naast werken ook ruimte is voor intellectuele ontwikkeling. Daarnaast proberen we een ontspannende sfeer te creëren. Dit uit zich onder andere in borrels, teamuitjes etc..

Je profiel

Je bent een teamspeler die geïnteresseerd is in beleggen en IT. In je werkzaamheden weet je tot de kern te komen zonder het overzicht uit het oog te raken. Je bent leergierig en secuur. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor.
• HBO/WO opleiding, voorkeur voor een economische danwel technische richting
• Je hebt affiniteit met financiële markten en beleggingsconcepten.
• Handig met MS Office(met name Excel) en neemt snel nieuwe software tot je, kennis van Triple A is een vereiste
• Je bent kwantitatief sterk en weet complexe zaken bondig en helder (mondeling en schriftelijk) te communiceren (Nederlands en Engels).
• Kennis van wet- en regelgeving, procedures omtrent risicobeheersing en compliance, inclusief monitoring en controle.
 

Wij bieden

Een uitdagende omgeving met een goede work-life balance waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen zowel inhoudelijk op het gebied van Beleggen en IT als op persoonlijk vlak.

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een competitatief salaris
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.