Helaas, deze vacature is niet actief.

Communicatie Expert bij Florius (Amersfoort)

In het... Ben jij een allround communicatie expert? Heb je een passie voor communicatie én hypotheken?  En bouw je graag mee aan een sterk merk naar klanten en intermediairs? Bij Florius heb je ruimte om je talenten te...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een allround communicatie expert? Heb je een passie voor communicatie én hypotheken?  En bouw je graag mee aan een sterk merk naar klanten en intermediairs? Bij Florius heb je ruimte om je talenten te delen en verder te groeien. 

Je werk

Als communicatie expert bij Florius is het jouw uitdaging om ons merk in de harten en hoofden van onze klanten en intermediairs te krijgen. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling, vernieuwing en realisatie van (digitale) externe communicatie. Zo werk je aan de verbetering van klant- of intermediaircommunicatie op onze website, in (nieuws)brieven en op social media. Ook je vernieuwingen in producten, voorwaarden of klantreizen vertaal je naar passende communicatie voor klant of hypotheekadviseur. Je neemt daarbij de collega’s van afdelingen zoals Compliance, Product Management, Legal of Risk mee. Daarnaast ben je als communicatie expert betrokken bij de verschillende verandertrajecten of vernieuwingen in de klantreis. Je zorgt dan voor een goede communicatie aanpak en realiseert die samen met je collega’s. Ook is er ruimte om je te specialiseren binnen je vakgebied. 

 

In je rol ben je verantwoordelijk voor:

•    het ontwikkelen van communicatie-aanpak voor de vernieuwingstrajecten waar jij als expert bij betrokken bent
•    het maken van alle vormen van externe communicatie naar klanten en hypotheekadviseurs, zoals online teksten, brieven, informatie over product, proces of voorwaardenwijzigingen
•    het ontwikkelen van nieuwe content op de websites / nieuwsbrieven en email campagnes & bijsturen op de resultaten
•    het ontwikkelen van campagnes naar klant of intermediair of PR gerelateerde zaken 
•    een goede samenwerking met teamleden en andere collega’s binnen de bank
 

Werkomgeving

Florius is altijd al een vooruitstrevende hypotheekverstrekker geweest. We vinden dat de woonplannen van onze klanten ons optimisme verdienen. Daarom zijn we aan de slag om ze mogelijk te maken. Om dat te kunnen doen lopen we steeds voorop en hebben we een scherp oog voor wat in de maatschappij gebeurt. 


Bij Florius bedienen we meer dan 300.000 klanten met een hypotheek. Als team willen we nog meer klanten en intermediairs fan van Florius maken. Met een NPS van +19 weten veel van onze klanten ons te waarderen. En intermediairs trouwens ook. Dat blijkt uit de awards die we winnen (Gouden Spreekbuis 2020, Gouden Lotus Award Beste Hypotheekverstrekker 2020, Gouden Lotus Award Beste Innovatie Intermediair 2020+2021, 4 jaar op rij beste Hypotheekvoorwaarden volgens Moneyview 2018 t/m 2021). 


Als collega bij Florius krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Jij bepaalt vanuit je expertise en samen met je team hoe je de ambities het beste kan realiseren. Je werkt in een hecht team van professionals die trots zijn op het merk en continue zoeken naar mogelijkheden om voorop te blijven lopen in de hypotheekwereld. Werken is belangrijk, maar er is ook ruimte voor ontspanning met collega’s door de activiteiten die we naast het werk doen met elkaar. 


Onze werkomgeving is agile en we werken in multidisciplinaire teams. Je maakt deel uit van het Center of Excellence Customer Experience, met collega’s op het gebied van marketing, communicatie, online, data of klant/marktonderzoek. Je werkt niet alleen nauw samen met je team, maar ook met collega's van andere Florius teams of bij ABN AMRO. Onze uitvalsbasis is deels online en deels vanuit ons kantoor in Amersfoort. Daar zijn we goed met het openbaar vervoer bereikbaar.
 

Je profiel

Je bent een enthousiaste en ervaren communicatie expert die energie krijgt van het werken aan concrete en tastbare resultaten in de hypotheekwereld. Je werkt graag constructief samen in een agile omgeving en je zet dagelijks alles-op-alles om met je teamgenoten onze missie te realiseren. Je neemt een brede ervaring in het communicatie vak mee en hebt ook ervaring met online kanalen en emailmarketing. Je weet zelfstandig een communicatie-aanpak of strategie te ontwikkelen en vervolgens te realiseren. Alleen of samen. Je neemt je collega’s mee in je ideeën om ze vervolgens samen uit te werken. 


Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

•    WO/HBO werk- en denkniveau met afgeronde Communicatie-opleiding 
•    Meer dan 4 jaar ervaring als communicatie expert op minimaal 3 van de volgende onderwerpen (maken van klantbrieven, procescommunicatie, online schrijven, e-mail campagnes, ATL/BTL-campagnes, content marketing)
•    Kennis en ervaring met communicatie naar klanten (B2C) en hypotheekadviseurs (B2B)
•    Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving
•    Ervaring met aansturing van externe bureau’s
•    Kennis van Hypotheekproducten en bijbehorende wet- en regelgeving richtlijnen is een pré
•    Je bent resultaatgericht, een teamplayer en pragmatisch ingesteld
•    Je legt makkelijk contact en je weet mensen te enthousiasmeren voor je ideeën
 

Wij bieden
  • Wij bieden je een leuke plek om te werken in een enthousiast team
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.