Helaas, deze vacature is niet actief.

Medewerker Execution Agency Syndicated Loans (M/V/X) in Amsterdam

In het... Agency Syndicated Loans (Agency) is de tussenpersoon voor de kredietnemer en de groep van kredietverstrekkers (de syndicaatsleden) in een gesyndiceerde lening. De agent in een gesyndiceerde lening is het eerste aanspreekpunt...

Beschrijving

In het kort

Agency Syndicated Loans (Agency) is de tussenpersoon voor de kredietnemer en de groep van kredietverstrekkers (de syndicaatsleden) in een gesyndiceerde lening. De agent in een gesyndiceerde lening is het eerste aanspreekpunt voor zowel de kredietnemer als de syndicaatsleden. De agent verzorgt de afhandeling van informatie- en betaalstromen gedurende de looptijd van een financiering.

De Agency activiteiten geven de bank de gelegenheid om een potentieel lange termijn relatie op te bouwen met de kredietnemer. Het vervullen van de agentrol geeft ook mogelijkheden om cross sell te initiëren. Agency heeft de kennis en kunde in huis om alle typen financieringen te beheren en te administreren.

Je werk

Als medewerker Execution Agency Syndicated Loans ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van syndicaatsleningen, samen met je team. Je zorgt ervoor dat informatie zoals jaarcijfers verspreid wordt onder de syndicaatsleden en communiceert met alle partijen in geval van wijzigingen in de kredietovereenkomst. Je hebt regelmatig contact met internationale advocatenkantoren, de kredietnemer en de syndicaatsleden. Je zorgt voor een duurzame relatie met alle betrokken partijen. Je werkt met een dagelijkse activiteitenplanning, maakt gebruik van een teammailbox en pakt met elkaar de werkzaamheden op.

Werkomgeving

Agency Syndicated Loans bestaat uit drie teams en telt samen 25 mensen. Jouw team bestaat uit 9 medewerkers. De sfeer op de afdeling is er een van hard werken en hard lachen. Medewerkers-tevredenheid is hoog net als de employee engagement. Werktijden zijn niet (altijd) 9-5 maar flexibiliteit is wederzijds. Je krijgt veel professionele ruimte en een eigen klantenportefeuille. Je hebt in deze functie veel interactie, per e-mail en telefonisch, met allerlei betrokken partijen binnen- en buiten de bank.

Je profiel
  • Basiskennis van financieringsconstructies en leningdocumentatie is een pré.
  • Je bent nauwkeurig in het lezen en verwerken van mails en in staat om mondeling en schriftelijk professioneel in het Nederlands en Engels te communiceren. 
  • Je agendeert terugkerende verplichtingen voor de kredietnemers die voortvloeien uit de kredietdocumentatie en informeert syndicaatsleden na ontvangst van de betreffende informatie.
  • Je staat open voor innovatie en kijkt altijd hoe het beter (slimmer) kan.
  • Samenwerken binnen het team voelt voor jou als natuurlijk gedrag.
  • Je hebt een HBO denk- en werkniveau.
Wij bieden

Bij Agency krijg je de kans om expertise op te doen met alle soorten gesyndiceerde kredietverlening. Projectfinancieringen, het financieren van schepen, overnamefinancieringen, balansfinancieringen; alles komt op je bureau. Je bouwt hiermee dus een enorme kennis op in allerlei sectoren. Voor jouw inzet en flexibiliteit krijg je professionele vrijheid en zelfstandigheid terug. Er wordt gedegen aandacht besteedt aan ontwikkeling, zowel op je vakgebied als op het persoonlijke vlak. Het team werkt hard en heeft veel voor de klant en elkaar over. De sfeer en collegialiteit is erg goed.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.