Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercieel Assistent Ondernemer Wealth Management regio Noord West in Amsterdam

In het... Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de rol van Commercieel Assistent Wealth Management (voorheen Private Banking) binnen het team Ondernemer gaat vervullen. Een collega die open staat voor...

Beschrijving

In het kort

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die de rol van Commercieel Assistent Wealth Management (voorheen Private Banking) binnen het team Ondernemer gaat vervullen.

Een collega die open staat voor veranderingen en hier zelf ook een bijdrage aan wil leveren. Iemand die open staat voor feedback en dit ook durft te geven. Een collega die het maximale uit zichzelf haalt om onze klanten van het best mogelijke advies te voorzien. Waarbij de behoeften van de klant altijd leidend zijn volgens Klant Belang Centraal.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Commercieel Assistent ondersteun je een Private Banker binnen het team Ondernemer. Je bedient als onderdeel van dit CST een klantportefeuille van ongeveer 175 relatiecomplexen. Je bent de spin in het web die waar nodig Specialisten inschakelt.

Regio Noord West bestaat uit de kantoren Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Bussum met in totaal ongeveer 120 collega’s. Het directe team Ondernemer van kantoor Alkmaar bestaat uit 6 collega’s vertegenwoordigd uit Private Bankers en Commercieel Assistenten. Binnen het kantoor werken we samen met de collega’s van beleggen. Daarnaast kunnen we gebruik maken van diverse specialisten, die regelmatig op kantoor aanwezig zijn. Samenwerken vinden wij erg belangrijk.

In onze klantbediening maken wij onderscheid tussen klantsegmenten: Ondernemers en Particulieren ("Banking by Generation"). 

Werkomgeving

ABN AMRO MeesPierson is reeds meerdere jaren op rij door Euromoney uitgeroepen tot de beste Private Bank van Nederland.

Wij bieden onze klanten een volledige financiële advisering middels een eigen Banker, maar zeker ook door het actief inzetten van Specialisten. Iets wat we realiseren door onze passie en inzet voor de klant waarmee we deze centraal zetten. Hierdoor kunnen wij ons onderscheiden in onze advisering en een meerwaarde voor onze klanten leveren. Wij willen de eerste partij zijn die onze klanten bellen als het gaat om zaken die een financiële impact hebben. Het is onze ambitie om gewaardeerd te worden als trusted advisor

Je profiel

Je begrijpt wat klanten willen en nodig hebben, hoe verschillend ze ook zijn. Je weet klanten steeds aangenaam te verrassen. Je werkt snel en professioneel. Je staat open voor veranderingen en weet je collega’s hierin mee te nemen. Je bent bekend met het gedachtengoed van Customer Excellence en weet dit ook uit te dragen. Je wilt blijven investeren in jezelf.
 

* Je hebt ervaring met de advisering van zakelijke relaties

* Je bent proactief, zowel richting klanten en prospects als binnen je team

* Je denkt actief mee aan het verbeteren van onze propositie en dienstverlening

* Je reageert alert op zaken die om je heen gebeuren

* Je staat open voor feedback

* Je bent in het bezit van de benodigde WFT opleidingen.

* Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring met de nadruk op ondersteunende activiteiten

* Je motiveert je collega’s elke dag om het beste uit jezelf te halen

 

Wij bieden

ABN AMRO hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap krijgt, waarbij wij er vanuit gaan dat je vanaf de eerste dag deze uitdaging met beide handen aanpakt. Wij bieden je een uitdagende functie als Commercieel Assistent Private Banking binnen het Ondernemer team dat volop in beweging is. Uiteraard hoort daarbij een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vind je het leuk om bij te dragen aan deze verandering in de rol van Commercieel Assistent dan is dit jouw kans!

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms "nee" als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.