Helaas, deze vacature is niet actief.

Junior Lean Consultant I&T in Amsterdam

In het... Hoe realiseren we een optimale dienstverlening voor onze klanten? Hoe richten we onze organisatie en processen zo goed mogelijk in, terwijl we maximaal gebruik maken van digitale middelen? Dit zijn dé centrale vragen waarbij...

Beschrijving

In het kort

Hoe realiseren we een optimale dienstverlening voor onze klanten? Hoe richten we onze organisatie en processen zo goed mogelijk in, terwijl we maximaal gebruik maken van digitale middelen? Dit zijn dé centrale vragen waarbij het Lean Team I&T de strategische uitdagingen vanuit Innovation & Technology helpt te overwinnen. De strategie is (veelal) helder; de weg ernaartoe is hobbelig en kent vele beproevingen.


Als junior Lean Consultant ontwerp en realiseer je samen met je projectteam de veranderingen met stakeholders op alle niveaus binnen de organisatie. Altijd met impact en met de harde kant en zachte kant. Dus  realiseer jij graag aantoonbaar resultaat? Vertel ons dan jouw verhaal! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden. Dit is je kans om de professional te worden die je wilt zijn.

Je werk

Innovation & Technology streeft ernaar een digitale dienstverlening, een effectieve en efficiënte organisatie neer te zetten. Je voornaamste werkgebieden zijn IT, Operations en Detecting Financial Crime (DFC). 

Als consultant binnen het Lean Team initieer en leid je diverse verandertrajecten. Je voert analyses uit om het verbeterpotentieel te bepalen. Hierbij ben je kritisch, breng je verschillende visies samen, houd je een rechte rug en durf je buiten de gegeven kaders te denken. Vanuit de analyse stel je uitvoerbare plannen op voor de realisatie. Uiteindelijk borg je een juiste uitvoering van de verandering samen met de lijn en andere change teams. Kortom: je bent onderdeel van een ‘change motor’. Je rol en input zal iedere keer anders zijn. Van initiëren, tot implementeren en evalueren; jij brengt de strategie tot leven!.

Werkomgeving

Je home base is de Consulting Pool van Change Management & Consultancy die naast het Lean team bestaat uit Strategy- & Management consulting. Samen met ca. 30 consultants werk je in een zelf-organiserende, open en dynamische omgeving waarin de strategie van de bank tot uitvoering wordt gebracht. Je weet collega’s en senior management te inspireren, adviseren en overtuigen van de oplossingen om deze vervolgens te realiseren. Het team bestaat uit 12 gedreven professionals. Het benutten van jouw groeipotentie en persoonlijke & professionele ontwikkeling zijn belangrijke aspecten in onze cultuur

Je profiel

Je bent gedreven de organisatie en (bovenal) de mensen binnen deze organisatie écht te helpen. Een (continu) veranderende omgeving geeft jou energie om te leren & ontwikkelen. Je wilt verantwoordelijkheid, werken in een team en onderdeel zijn van een groep gedreven consultants. Je bent kritisch en bekijkt graag hoe dingen beter en slimmer kunnen. Als de oplossing niet voor het grijpen ligt, ben jij op je sterkst. 

Ervaring 

 • 2 tot 5 jaar bewezen ‘zelfstandige’ advies/change ervaring
 • Je bent in staat om:
  • Het daadwerkelijke probleem te achterhalen
  • Een concreet plan van aanpak op te stellen 
  • Jouw inzichten goed over te brengen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt affiniteit met minste 2 van de kennis/ervaringsgebieden
  • Consultancy skills;
  • Lean (Six Sigma) projecten;
  • Organisational design projecten.

 

Competenties

 • Analytisch denken
 • Organisatiesensitiviteit
 • Doel- en resultaatgericht
 • Samenwerkingsgerichtheid
 • Planning & Organisatie
 • Veranderingsgerichtheid
Wij bieden

We bieden je de kans om te werken aan uitdagende en complexe verandertrajecten die bovenaan de strategische agenda staan van ABN AMRO. Je kunt jezelf verder ontwikkelen in het consultancy vak. Maar ook doorgroeien richting een senior lijn positie binnen onze organisatie. Succes wordt gezamenlijk gevierd; er heerst een sfeer van verantwoordelijkheid en sociale betrokkenheid. Dus wil je een baan waarin iedere dag anders is en je continu wordt uitgedaagd? Kom dan ons team versterken! 

Het bruto jaarsalaris ligt tussen de 42.000,- en 61.000,- euro op basis van 36-urige werkweek. Daarnaast heb je een aanvullende benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen. Ook bieden wij jou een OV-jaarabonnement, een goede pensioenregeling en een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000 per jaar onderdeel van zijn.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.