Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercieel Assistent Beleggen 6 (regio Noord West) in Bussum

In het... Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam van Regio Noord West (verdeeld over de kantoren Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Bussum), van de...

Beschrijving

In het kort

Word jij enthousiast van alles wat te maken heeft met Beleggen? Wil jij deel uit maken van het beleggingsteam van Regio Noord West (verdeeld over de kantoren Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Bussum), van de kantorenorganisatie van Private Banking Clients NL?

Wil jij samen met het beleggingsteam van kantoor Bussum bijdragen aan de commerciële verantwoordelijkheden ten aanzien van beheer? Ben jij dé alerte, klantgerichte en vooral commerciële assistent beleggen die de gezamenlijke doelen en vooral klantverwachtingen wil overtreffen. Een ondersteuner van de vermogensbeheerders in de gespreksvoorbereidingen en hun dagelijkse werkzaamheden?

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Heb jij samenwerken, verdere digitalisering en deskundig advies met aandacht voor de klant hoog in het vaandel staan?

Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Jij ondersteunt onze vermogensbeheerders, in de breedste zin, bij de bediening van de beleggende klanten van kantoor Bussum. Je volgt  hierbij het beleggingsbeleid van ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor afdelingbrede administratieve taken.

Klanten van Private Banking hebben een beschikbaar vermogen > EUR 0.5 miljoen, wonen in Nederland en worden gesegmenteerd in Particulieren ('Banking by Generation') en Ondernemers. De klantportefeuille bevat een groot aandeel van voor ABN AMRO gezichtsbepalende klanten met een belangrijk privé en zakelijk netwerk. Het marktsegment is divers, met een aanzienlijke instroom en doorstroom van (potentiële) klanten. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. Er geldt een structurele groeiopdracht qua aantal klanten, assets under management en opbrengsten.

Werkomgeving

Werken bij ABN AMRO MeesPierson betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is.

Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. De Private Banking organisatie wil de verwachtingen van haar klanten en medewerkers overtreffen en daarmee een bijdrage leveren aan de groei van hun welvaart en welzijn.

Het beleggingsteam Bussum bestaat uit circa 6 enthousiaste professionals. Binnen het beleggingsteam van Regio Noord West werken we intensief samen om zo ieders talenten te kunnen benutten. Je werkt ook nauw samen met de andere specialisten binnen Private Banking, zodat we klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

We zijn er trots op dat ABN AMRO MeesPierson al vele jaren achtereen door Euromoney is uitgeroepen tot Beste Private Bank van Nederland. Onze klanten zien ons als trusted advisor en belonen ons met een hoge klanttevredenheid.

Je profiel

Je hebt oog voor de ambities, dromen en drijfveren van klanten. Zij en je collega’s kunnen bouwen op je organisatietalent, integriteit en service. Je bent veranderingsgezind en hebt ervaring met de digitale kanalen en het duurzaamheidsbeleid van de bank. Je omarmt de vernieuwde technologie (beeldbankieren, teams) en je hebt NPS en klantbelang centraal hoog in het vaandel.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • hbo werk- en denkniveau 
  • ervaring en affiniteit met beleggingsadvies, en de operationele uitvoering ervan
  • je communiceert op een hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk
  • gesprekspartner op niveau, en in staat beleggingsmaterie helder uiteenzetten
  • je hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
Wij bieden

ABN AMRO MeesPierson hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en ruimte om te ondernemen. We gaan ervan uit dat je deze uitdaging vanaf dag één met beide handen aanpakt. Je maakt deel uit van een hecht team en gaat aan de slag in een dynamisch marktgebied met veel kansen en mogelijkheden.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bussum
Dienstverbanden
Stage

Bussum | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.