Helaas, deze vacature is niet actief.

Aspirant Product Owner ABN AMRO app in Amsterdam

In het... Gaat jouw hart sneller kloppen van het bedenken en maken van digitale oplossingen die klanten écht verder helpen? Lijkt het jou een uitdaging om dit te doen binnen het grootste kanaal van ABN AMRO waar meer dan een miljard keer...

Beschrijving

In het kort

Gaat jouw hart sneller kloppen van het bedenken en maken van digitale oplossingen die klanten écht verder helpen? Lijkt het jou een uitdaging om dit te doen binnen het grootste kanaal van ABN AMRO waar meer dan een miljard keer op wordt ingelogd per jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Van Beeldbankieren tot gepersonaliseerde berichten in de App en een chatbot die je écht verder helpt: wij bedenken én bouwen de online winkel waarin we alle digitale producten en diensten van ABN AMRO aanbieden. Vanuit de overtuiging dat digitaal altijd makkelijker, sneller, leuker en persoonlijker kan, ontwikkelen we mooie oplossingen die klanten meer regie over hun bankzaken geven. Samen met je enthousiaste en zeer getalenteerde collega’s in het Grid Digital Channels Personal Banking (DCPB) zorg je voor nieuwe én bestaande functionaliteit in of rond de ABN AMRO App (tot voor kort Mobiel Bankieren) en een optimale klantbeleving. Door het groeiend gebruik van de ABN AMRO app zijn we op zoek naar uitbreiding. We zijn op zoek naar talentvolle collega’s die een groeipad willen doorlopen om op termijn Product Owner te worden.

 

 

Je werk

Als aspirant Product Owner heb je een uitdagende functie en bepaal je mede de koers van een App die meer dan een miljard keer per jaar wordt gebruikt. In deze functie draai je op basis van behoefte en interesse mee met verschillende Blocks (teams) en ondersteun je de Product Owner waar mogelijk. Je krijgt hierdoor een goed beeld van het werk van een Product Owner en de keuzes waar hij of zij voor komt te staan. Eigen opdrachten behoren naast het meedraaien met de verschillende Blocks ook zeker tot de mogelijkheden. Op deze wijze doe je ervaring op en zorgen we ervoor dat je een goede voorbereiding hebt om op termijn zelf Product Owner te worden.

 

Als Product Owner heb je een functie met veel verschillende stakeholder- en klantbelangen. Binnen de ABN AMRO app heb je als Product Owner jouw eigen aandachtsgebied. Daarnaast draag en deel je ook samen met het team van twaalf Product Owners de taken rond de App als geheel. Als Product Owner stel je daarbij de prioriteiten voor jouw team, houd je externe ontwikkelingen en trends in de gaten en zorg je ervoor dat je periodiek evalueert en bijstuurt waar nodig. Het samenwerken en alignen met de andere 16 DevOps Blocks die werken aan de ABN AMRO App voor Android en iOS gaat je daarnaast prima af. Elke twee weken leveren we aan onze klanten een nieuwe versie van de ABN AMRO App en per toerbeurt voert een van onze Blocks de taken uit om te zorgen dat onze klanten deze zonder problemen kunnen downloaden.

 

In de uiteindelijke Product Owner functie:

- Ben jij samen met je DevOps team verantwoordelijk voor het uitnutten, doorontwikkelen en beheren van de aspecten die hierboven benoemd zijn; het aandachtsgebied/purpose van jou en jouw team kan in overleg na enige tijd veranderen naar een ander deelgebied van de ABN AMRO App.
- Breng je klantbehoefte in kaart, en stel je visie, epics, features en user stories op.
- Beheer en prioriteer je de backlog van het team en maak je de juiste keuzes om in kleine stappen de dienstverlening van de app te verbeteren of uit te breiden.
- Stem jij met andere afdelingen af hoe wij onze klanten in de ABN AMRO app zo goed mogelijk kunnen helpen en positief verrassen. Je bent daarbij vanuit onze gezamenlijke strategie continu bezig met het uitdenken van de volgende stappen.
- Handel jij naar je verantwoordelijkheid als er een (productie)issue is of als klanten feedback geven.

Werkomgeving

Onze afdeling (bij ons ook wel ‘Grid’ genoemd) bestaat uit 400 professionals met ruim 20 verschillende nationaliteiten. De voertaal binnen het Grid is daarom Engels. Op dit moment werken we vooral vanuit huis, maar normaal kan je ons vinden op de Gustav Mahlerlaan te Amsterdam. In het Grid  DCPB wordt onder andere gewerkt aan de Internet Bankieren, ABN AMRO App, de Grip app en verschillende nieuwe digitale initiatieven. We werken met zestien Blocks aan de ABN AMRO App. Elk block is daarbij autonoom en bestaat uit development, run specialismes, business analyse, scrum master, test en UX design capabilities. Als (aspirant) Product Owner rapporteer je aan een Lead Product Owner van het cluster.

 

Je krijgt hiervoor binnen onze afdeling veel vrijheid om zelf jouw groeipad tot Product Owner uit te stippelen. Met een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget en de keuze uit vele cursussen bieden we je de kans om als aspirant Product Owner door te groeien tot een van de Product Owners van de App. Wij helpen je hierbij uiteraard graag. Zo kan je verwachten dat je gecoacht wordt door andere Product Owners en dat je snel meer verantwoordelijkheid krijgt naarmate je stappen op jouw groeipad zet. Van je instapniveau wordt verwacht dat je in maximaal een jaar verder gegroeid bent om indien die omstandigheid er dan is, de Product Owner van een van onze teams te worden. 

Je profiel

- Je beschikt over een Bachelor en/of Master diploma, 2+ jaar werkervaring in een digitale product ontwikkeling of product management rol in een corporate omgeving;
- Je bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en handelt er naar, levenservaring helpt daarbij;
- Je bent op je best in een allround rol waarbij je business, strategie en technische ontwikkelingen begrijpt, volgt en benut;
- Stakeholdermanagement en schriftelijke communicatie gaan je prima af;
- Je weet grote brokken op te splitsen in kleine concrete stappen en je weet die snel live te krijgen, zodat we feedback kunnen verzamelen en toepassen;
- Je hebt een passie voor digitale innovatie.

Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een bruto jaarsalaris tussen EUR 48.000,- en EUR 69.000,- op basis van een 36-urige werkweek
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.