Helaas, deze vacature is niet actief.

Reporting Specialist in Amersfoort

In het... Heb jij een Finance achtergrond en zoek jij de afwisseling tussen periodieke rapportages en projecten? Werk je graag samen en bouw je graag je netwerk op binnen ABN AMRO Hypotheken en het ABN AMRO Hoofdkantoor? Dan zijn wij op...

Beschrijving

In het kort

Heb jij een Finance achtergrond en zoek jij de afwisseling tussen periodieke rapportages en projecten? Werk je graag samen en bouw je graag je netwerk op binnen ABN AMRO Hypotheken en het ABN AMRO Hoofdkantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou en biedt deze Reporting Specialist vacature je een mooie kans.

Je werk

Je bent verantwoordelijk voor de diverse rapportages voor de toezichthouder. In eerste instantie zal jij je vooral richten op de Deposito Garantie Stelsel- (DGS) en de Residential Real Estate (RRE) rapportages. Het opstellen van de jaarlijkse ISAE 3402 Type II rapportage ten behoeve van DGS hoort bij je werkzaamheden. Je onderhoudt en verbetert het control framework. Je schakelt hiervoor pro-actief met zowel interne- als externe partijen zoals de internal control specialisten van het hoofdkantoor en de externe accountant. In de functie krijg je veel vrijheid en de mogelijkheid om in projecten te participeren om nieuwe wet- en regelgeving te implementeren. Dit biedt je de kans om in multidisciplinaire teams te werken zowel binnen ABN AMRO Hypotheken als met collega's van het hoofdkantoor. De veranderende regelgeving, in een meer big data gedreven omgeving, zorgen voor veel afwisseling. Je krijgt de mogelijkheid om de omslag van Excel naar Power BI en SQL te maken. Dit ondersteunt je bij het analyseren van de big data. Roulatie binnen ons team stimuleren wij. Op termijn is het daarom mogelijk om je kennis en ervaring uit te breiden op bijvoorbeeld het gebied van IFRS- en Basel reporting. 

 

Werkomgeving

Je wordt onderdeel van het Reporting team binnen de Finance organisatie van ABN AMRO Hypotheken (11fte). Wij zijn verantwoordelijk voor de IFRS-, Toezichthouders- en de Originate to Distribute rapportages. Ons team is volop in beweging. Regelgeving verandert snel terwijl er steeds meer nieuwe rapportages bij komen. Daarnaast is er steeds meer vraag naar detail (Big) data Om veranderingen te realiseren werken we met collega’s van andere afdelingen en het ABN AMRO Hoofdkantoor samen aan de diverse projecten. Een inwerkbuddy helpt je, deels op digitale wijze, snel wegwijs te maken in de organisatie en je nieuwe werkzaamheden. Hybride werken is ook het nieuwe werken binnen ons team. De combinatie thuis of op kantoor werken is afhankelijk van de werkzaamheden. Als je naar kantoor komt, dan kan je gebruik maken van het openbaar vervoer. ABN AMRO Hypotheken is namelijk direct naast het station Amersfoort Schothorst gevestigd.

 

Je profiel

Spreekt bovenstaande tekst je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!
Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

•    Een afgeronde HBO of Master/WO opleiding in een financiële richting
•    Ongeveer 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
•    Kennis van toezichtrapportages is een pre 
•    Aantoonbaar kwantitatief inzicht en analytisch vermogen
•    Goede communicatieve vaardigheden
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal in woord en geschrift.
•    Ervaring met Power BI en SQL is een pré
 

Wij bieden

Wij bieden jou een rol in een werkomgeving waar je volop de kans en ruimte krijgt om te laten zien wat je in huis hebt. Je krijgt de kans om een breed netwerk op te bouwen binnen ABN AMRO Bank door deelname in multidisciplinaire teams. De reguliere werkplek is in Amersfoort (nabij Station Amersfoort Schothorst) alhoewel deels vanuit huis wordt gewerkt. Om te zorgen voor een goede thuiswerkplek heb je de mogelijkheid om de hiervoor benodigde zaken te bestellen via ABN AMRO zonder dat hier voor jou kosten aan verbonden zijn.

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken
  • Inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarde kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget
  • Via de banking for better days krijg je de mogelijkheid voor een goed doel in te zetten
  • Een uitstekende pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.