Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer Consumptief Krediet in Bunnik

In het... Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden moeten we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig beheren en constant verbeteren. Denk jij met jouw kredietkennis en consultancy vaardigheden hier zichtbaar aan bij te...

Beschrijving

In het kort

Om klanten continu toegevoegde waarde te bieden moeten we onze bestaande producten en diensten zorgvuldig beheren en constant verbeteren. Denk jij met jouw kredietkennis en consultancy vaardigheden hier zichtbaar aan bij te kunnen dragen? En geeft het jouw energie om in een sterk transformerende markt met een team van experts hier op een innovatieve wijze vorm aan te geven?


Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Business Developer heb je verschillende gezichten. Jouw expertise kan je inzetten om een kredietproduct in de markt te positioneren. En tot proposities te komen die onderscheidend zijn in de verschillende markten. Of je maakt voorstellen voor bijsturing van bijvoorbeeld prijsvoorstellen. Maar je kunt ook bezig zijn met systeem- en procesverbeteringen, implementaties en/of vraagstukken rondom de zorgplicht van de standaard kredietproducten voor de particuliere markt.  In de volle breedte houd je je op de hoogte van marktontwikkelingen, relevante wet- en regelgeving, processen en systemen. Werk aan de winkel dus. Welk thema je straks oppakt hangt af van je specifieke talenten en persoonlijke interesses.


Een duurzame kredietverlening realiseren is het uiteindelijk doel. Als Business Developer maak je deel uit van een multidisciplinair team om de doelen te behalen. Hierbij werk je samen op een agile werkwijze. En ben je met je team end-to-end verantwoordelijk. Een geweldige uitdaging gezien het complexe en voor de bank zo belangrijke product.

Werkomgeving

ALFAM is toonaangevend marktleider en specialist in verantwoord lenen. Via professionele partners helpen wij mensen hun dromen te realiseren door ze verantwoord geld te lenen. ALFAM is een 100% dochter van ABN AMRO en is gevestigd in Bunnik. ALFAM biedt Consumptief Krediet en financial lease aan via de labels DEFAM, Alpha Credit Nederland en GreenLoans. Tevens verloopt de credit cycle van het label ABN AMRO Kredieten via ALFAM (ALFAM heeft het economisch eigendom van de portefeuille en is resultaatverantwoordelijk). Hiermee vormen we binnen ABN AMRO in Bunnik één krediethuis voor consumptief krediet.


In het specialisme Consumptief Krediet is ALFAM de grootste financieringsmaatschappij in Nederland. Wij dragen actief bij aan een gezonde en verantwoorde leenmarkt. Om dit mogelijk te maken verwachten wij van onze medewerkers dat hun kennis up-to-date is en dat zij waarmaken door daadkracht. Je werkomgeving biedt ruimte om ambities waar te maken, is persoonlijk, ondernemend en altijd verantwoord!

Je profiel

Jij bent een energiek persoon die passie heeft voor de combinatie van denken en doen. Je bent communicatief en organisatorisch sterk. Je weet diverse stakeholders te managen en je bent organisatiesensitief. Je beschikt niet alleen over een sterke drive om je eigen expertise continu op peil te houden, maar je wilt ook actief een bijdrage leveren om het vakgebied verder te ontwikkelen en te vernieuwen. Daarnaast krijg je energie van het overdragen van je expertise aan anderen. Belangrijk is dat je logisch en innovatief denkt, niet snel opgeeft en kunt omgaan met de druk die miljardenportefeuilles met zich meebrengen. Bij alles wat je doet, bedenk je dat onze klant centraal staat.


Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Je hebt een WO werk- en denkniveau.
- Je hebt een aantoonbare kredietkennis.
- Je weet hoe je marktontwikkelingen toepasbaar kan maken.  
 - Je hebt (aantoonbare) affiniteit met IT.
- Je omarmt de agile werkwijze.
- Je bent gericht op samenwerken, vernieuwen en het bereiken van doelen.

Wij bieden
  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement 
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Bunnik
Dienstverbanden
Stage

Bunnik | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.