Helaas, deze vacature is niet actief.

Secretaresse II Compliance in Amsterdam

In het... Als Secretarial Support Officer II bij Compliance ben je de rechterhand van het MT Compliance. Je ondersteunt MT-leden bij alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. En wil je tegelijkertijd een...

Beschrijving

In het kort

Als Secretarial Support Officer II bij Compliance ben je de rechterhand van het MT Compliance. Je ondersteunt MT-leden bij alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. En wil je tegelijkertijd een inhoudelijke basis leggen voor wat betreft de thema’s die spelen in het Compliance vakgebied? Vertel ons dan jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

De bank is in verandering en er wordt veel van je gevraagd. Je werkzaamheden hebben een breed en divers karakter en vragen een grote mate van zelfstandigheid. Het agendabeheer heeft jouw prioriteit, je plant, agendeert en coördineert alle afspraken zodat de werkweek van de 2-3 leden van het MT Compliance die jij ondersteunt efficiënt verloopt. Je voelt aan wanneer afspraken voorrang moeten krijgen en neemt initiatief in lopende zaken. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van vergaderingen en off-sites. Daarnaast verwerk je de HR gerelateerde zaken voor de leidinggevenden (MT en Leadership Team) in jouw aandachtsgebied.

Je werkt nauw samen met het Management en Leadership Team van Compliance.

Werkomgeving

De afdeling Compliance heeft een gezamenlijk doel: samen dragen wij bij aan het vertrouwen van onze klanten, de maatschappij, de medewerkers van ABN AMRO en daardoor onze toezichthouders en andere stakeholders. Onze houding, vaardigheden en kennis zijn van cruciaal belang om dit doel te bereiken.

De Compliance afdeling monitort, signaleert, analyseert, beoordeelt, rapporteert en adviseert over compliance risico’s van de bank en is het aanspreekpunt voor de toezichthouders (AFM, DNB etc.) op diverse gebieden, zoals bijvoorbeeld Klantbelang Centraal (KBC) en het voorkomen van het oneigenlijk gebruik van ons financieel systeem zoals witwassen en terrorisme financiering.

Je maakt deel uit van het Compliance Office. Naast jouzelf zijn er 3 Secretarial Support Officers werkzaam binnen het Office. Deze Secretarial Support Officers werken samen voor het voltallige MT Compliance.

Je profiel

Je bent secuur, gemotiveerd, flexibel en leergierig. Je bent bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken om meer kennis en ervaring op te doen in het Compliance vakgebied. Je kunt makkelijk switchen tussen verschillende werkzaamheden en hebt hierover ook inzicht en overzicht. Tevens beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt snel schakelen en denkt oplossingsgericht. In drukke periodes laat jij je niet van de wijs brengen en blijf je professioneel. Daarnaast weet je goed om te gaan met vertrouwelijke informatie. Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende kennis en vaardigheid in zowel Engels als Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent min. 36 uur per week beschikbaar;
  • De functie vereist flexibiliteit ten aanzien van hybride werken.
Wij bieden

Binnen Compliance investeren we in een context waarin iedereen in staat is persoonlijk leiderschap te tonen. We accepteren dat we een formele hiërarchische structuur hebben en tegelijkertijd een informele manier van werken met focus op expertise en samenwerking. Wij investeren in expertise door het bieden van opleidingen en coaching “on the job”. Met expertise bedoelen wij zowel inhoudelijke compliance kennis als strategy consulting skills en kennis van innovatieve ontwikkelingen in regulatory technology.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Een veelzijdige en afwisselende functie in een interessante en dynamische werkomgeving. Werken bij Compliance betekent werken met betrokken en professionele collega’s. Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien, zowel persoonlijk als inhoudelijk.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.