Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Business Change Manager in Amsterdam

In het... De afdeling Business Implementation draagt bij aan het toekomstbestendig maken en houden van Personal & Business Banking (P&BB). We realiseren complexe en impactvolle P&BB (change) projecten. Business...

Beschrijving

In het kort

De afdeling Business Implementation draagt bij aan het toekomstbestendig maken en houden van Personal & Business Banking (P&BB). We realiseren complexe en impactvolle P&BB (change) projecten. Business Implementation werkt hiervoor nauw samen met verschillende afdelingen binnen en buiten P&BB. We hebben hiervoor collega’s nodig die excelleren in stakeholdermanagement en project management. In de gevraagde rol draag je de verantwoordelijkheid voor het aansturen en uitvoeren van (change) projecten. Daarmee draag je bij aan het toekomstbestendig maken en houden van P&BB en werk je zelfstandig aan intensieve, impactvolle P&BB projecten. Je neemt daarin de minder ervaren collega’s mee, door actief je kennis met hen te delen en samen te werken op projecten.

Je werk

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van de (change) projecten ten behoeve van P&BB. Hierbij vertaal je de strategie P&BB naar tactisch en operationeel uitvoerbare plannen. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de projectvoortgang en het eventuele budget. Hierbij houd je rekening met het operating model en de overall samenhang en synergie tussen de verschillende afdelingen, programma’s en projecten, om zo een optimale invulling te geven aan de commerciële strategie en propositie.
Je ziet waar efficiëntie mogelijk is en bedenkt oplossingen. Je richt het traject zodanig in dat er een positief resultaat ontstaat. Een resultaat dat duurzaam is en bijdraagt aan de doelstellingen van de bank. Je verliest daarbij het belang van de klant niet uit  het oog. Je werkt in teamverband en bent daarbij in staat het voortouw te nemen. Je houdt het overzicht in de grote variatie aan werkzaamheden. Met de  opdrachtgever maak je afspraken over planning, budget en resultaat. Je bespreekt de voortgang en betrekt daarbij relevante stakeholders.
De werkzaamheden hebben een breed en divers karakter en vragen een grote mate van zelfstandigheid. Je werkt in een divers speelveld met verschillende stakeholders.

Werkomgeving

Business Implementation P&BB bestaat uit Business Change managers / Projectleiders / Lean consultants / Business Implementatie managers en Business suppport managers. Jij creëert samen een omgeving waarin samenwerken en high performance centraal staan. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega's zich betrokken en gewaardeerd voelen.

Je profiel

Jij bent continu op zoek naar verbeterpotentieel. Je weet de business uit te  dagen hun plannen goed te definiëren, zodat jij met heldere doelstellingen aan de slag kunt om de opdracht uit te voeren. Je houdt focus en weet  samen met verschillende teams (verander)trajecten te ontwerpen en te  implementeren.

Je houdt ervan jouw teamleden te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Je bent hierin een voorbeeld. Goed stakeholdermanagement is belangrijk en je voelt je comfortabel om relevante stakeholders aangesloten te houden. Je  hebt een veelzijdig en waardevol netwerk dat je op een positieve manier inzet om doelen te bereiken. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent een team player en “I am team” is iets wat je drijft. Je ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • Je leidt projecten op businessline niveau en stuurt projectmedewerkers aan.
  • Je bent senior op het expertisegebied van  projecten en processen. Je deelt best practices onder vakgenoten.
  • Je managet meerdere projecten over verschillende aandachtsgebieden of managet zeer complexe projecten.
  • Je managet de relatie met meerdere (groepen) stakeholders op tactisch- strategisch niveau en stemt verschillende belangen op elkaar af.
  • Je bouwt een business case, definieert de scope en projectactiviteiten, draagt zorg voor realisatie, managet onzekerheden en leidt besluitvorming.
  • Je acteert op academisch werk- en denkniveau en je hebt meer dan 5 jaar werkervaring dan wel affiniteit met het opzetten en uitvoeren van projecten.
  • Kennis op het gebied van Sustainability (duurzaamheid) is een pre, specifiek op het gebied van Sustainability finance en regelgeving op dit vlak.
Wij bieden

In deze uitdagende rol kun je je verder ontwikkelen, je bouwt direct mee aan het realiseren van een future proof CB. We bieden je veel vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien.
Salarisindicatie: Eur. 66k - 85k all-in bruto per jaar o.b.v. 36 uur per week (40 uur mag ook!). Daarnaast bieden wij o.a. een persoonlijk ontwikkelbudget van Eur. 1.000 per jaar en een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.