Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Privacy Officer in amsterdam

In het... Als Privacy Officer help je de business-partijen met hun uitdagingen. Zo geef je advies in projecten en begeleid je assessments om risico’s te managen. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en...

Beschrijving

In het kort

Als Privacy Officer help je de business-partijen met hun uitdagingen. Zo geef je advies in projecten en begeleid je assessments om risico’s te managen. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!
 

Je werk

Je werkgebied is de hele bank, inclusief dochters, wereldwijd. Je participeert in overleggen met tweedelijns afdelingen en business afdelingen binnen de bank. Je adviseert gevraagd en ongevraagd over compliance issues met een specifieke focus op het gebied van privacy en bouwt verder aan het privacy framework. Je hanteert daarbij niet alleen de regels die er gelden maar houdt daarbij ook rekening met gedragsregels en de verwachtingen van de klant, maatschappij en toezichthouders.

Werkomgeving

De afdeling Compliance is een onafhankelijke tweedelijns functie. Het Privacy Office Expertise Centre is onderdeel van Compliance en heeft als purpose ‘Empower ABN AMRO to respect the privacy of clients and employees in the digital age‘. Samen met een klein team monitor, signaleer, analyseer, beoordeel, rapporteer en adviseer je op privacy risico’s binnen de bank. Het team Privacy Office Expertise Centre bestaat momenteel uit acht collega’s. Je werkt daarnaast veel samen met de privacy juristen binnen de bank en de privacy officers in andere landen en dochters.

Je profiel

Je krijgt energie van werken in een team en bent sterk samenwerkingsgericht ingesteld. Je hebt een goede portie zelfkennis en wilt jezelf continu ontwikkelen. Je bent veranderingsgericht en houdt van werken in een wereld die continu in beweging is. Los van het samenwerken ben jij autonoom, toon jij eigenaarschap en ben jij in staat om met een goed analytisch inzicht zelfstandig beslissingen te nemen. 
 Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:
- Een afgeronde WO opleiding in een relevante richting zoals Rechten, Economie, Bedrijfskunde of een technische studie.
- Minimaal 9 jaar werkervaring in Compliance/ de financiële sector.
- Je hebt aantoonbare kennis van de AVG wetgeving en Compliance. 
- Je beschikt over een echte risico mindset en je beschikt over coachende vaardigheden.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als in schrift. 

Wij bieden

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

- Fulltime functie met als standplaats Amsterdam (hybride mode).
- De functie is ingedeeld in functieschaal 12. 
- Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
- Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
- Een OV-jaarabonnement of reiskostenvergoeding/ thuiswerkvergoeding. 
- Een goede pensioenregeling.
- Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
- Wij helpen je om fit & vitaal te blijven. 
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.