Helaas, deze vacature is niet actief.

Business Developer - krediet risico zakelijke klanten in beeld in Amsterdam

In het... Help jij mee ons krediet risico te monitoren (het administreren, monitoren en rapporteren van risico’s van onze klanten) zodat de risico’s van onze klanten op een toekomst bestendige manier vast gelegd kunnen...

Beschrijving

In het kort

Help jij mee ons krediet risico te monitoren (het administreren, monitoren en rapporteren van risico’s van onze klanten) zodat de risico’s van onze klanten op een toekomst bestendige manier vast gelegd kunnen worden? Dit alles gedigitaliseerd en op een compliant manier. Een complex vraagstuk. En van groot belang voor de bank om toekomstbestendig te blijven. Nieuwsgierig? Lees dan vooral verder!
 

Je werk

Het vastleggen van alle administratie voor het monitoren van risico’s van onze klanten op een toekomstbestendige manier centraal administreren, monitoren en rapporteren. Dat ga jij met je team realiseren in een agile way of working en in samenwerking met diverse interne en externe partijen. De administratie is essentieel voor het kunnen monitoren van risico’s, jij kunt hier dus echt een grote impact maken. 

 

De informatie van onze klanten willen we tot op detailniveau centraal vastleggen in een nieuw systeem. We gaan een nieuwe standaard implementeren voor de hele bank. Dit is niet alleen gedreven door wet- en regelgeving. Als bank willen wij ook precies weten wat er speelt bij onze klanten zodat we ze direct kunnen helpen met het voorkomen van financiële problemen. Zo houden we tegelijkertijd het kredietrisico voor de bank beheersbaar. Deze data helpt ons om een gezamenlijk beeld op te bouwen van een risico profiel van een zakelijke klant deze hier proactief over kunnen informeren. Dit is in het belang van onze klant, waar wij het uiteindelijk allemaal voor doen.

 

Jouw rol is om de specifieke behoeften op te halen en te komen tot een centrale oplossing en en technische vereisten te identificeren en prioriteren. De functies vertaal je naar concrete user stories. Jouw uitdaging om stakeholders mee te nemen in de nodige stappen in de richting van de beste oplossing om met succes verandering door te voeren.  

Werkomgeving

Binnen het Corporate Credits Grid streven we ernaar om ondernemers in staat te stellen een positieve impact te hebben in de samenleving. Dit begint met eenvoudigere, snellere (en dus digitale) processen om de dagelijkse beleving van onze klanten en medewerkers te verbeteren. Jouw team is verantwoordelijk voor de zakelijke krediet administratie binnen de afdeling Corporate Credits. Samen streven we ernaar ondernemers in staat te stellen een positieve impact te maken in de samenleving. Dat begint bij eenvoudigere, snellere (en dus digitale) processen om de dagelijkse beleving van onze klanten en medewerkers te verbeteren. ABN AMRO is van mening dat we onze krediet dienstverlening opnieuw moet uitvinden om relevant te blijven voor ondernemers in deze snel veranderende wereld. Dit gaat verder dan traditioneel bankieren en vereist dat we meer data gestuurde - en geïntegreerde oplossingen toepassen met externe partners. Door samen te werken met onze challenger bank New10 kunnen we profiteren van de ervaringen met een digital native bank."

Je profiel

Makkelijk verbanden leggen, analyses kunnen onderbouwen en oplossingsgericht werken. Dat is wie jij bent, wat je graag doet en goed in bent. Door jouw positieve energie willen mensen graag met en voor je werken. Resultaten neerzetten, vooruitgang boeken, impact maken. Dat is wat je wil. Denk je dat je bij ons past?

 

Check je profiel:
- HBO/WO; een denker en doener die graag op een hoog abstractie werkt
- Kan op een gestructureerde manier vraagstukken analyseren en communiceren
- Je werkt graag samen, je bent een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, actief weet je mensen bij elkaar te brengen om succesvol de oplossing te implementeren
- Ervaring binnen de financiële sector, en/of specifieke de wereld van kredietverlening. 
 

Wij bieden

Impact, autonomie, zingeving en echt samenwerken. Woorden die jij om kan zetten in daden. Wij geven je hier alle ruimte voor. De kans om te bouwen aan de bank van toekomst. En ja, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie is er altijd. ABN AMRO faciliteert jou erin.

 

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een bruto maandsalaris tussen 50.000 en 85.000 EUR op basis van een 40-urige werkweek
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement
  • Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.