Helaas, deze vacature is niet actief.

Assistent Business Controller in Utrecht

Wil jij ervaren hoe het is om als Financial te acteren in een dynamische retailomgeving binnen een grote maatschappelijke organisatie als NS? Je bent analytisch sterk en zorgt dat beslissingen kunnen worden genomen op basis van data en feiten. Wil jij er samen voor zorgen dat het reizen met de trein nog beter en leuker wordt voor onze reizigers? Je zult meehelpen aan: Maandelijkse management rapportages opstellen; Periodiek herijken van prognoses voor het lopende jaar en voor het komende jaar; Opstellen business cases voor openen en ombouwen van retaillocaties; Het inbrengen van relevante financiële cases in zowel het Control team als in het Formule team; Het optimaliseren van bedr

8 uur per week

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
8
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.