Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire WO Psychologie Kind en Jeugd en Orthopedagogiek in Leiden

Beschrijving

Stagiaire WO Psychologie Kind en Jeugd en Orthopedagogiek
Dit ga je doen
Binnen de regio Haaglanden zijn de stagemogelijkheden beperkt. Wanneer er beschikbare vacatures zijn zetten wij deze direct uit bij de Universiteit van Leiden. In deze vacature zetten wij ook duidelijk neer hoe je bij ons kunt solliciteren op die vacature. Staan er geen vacatures uit bij de Universiteit van Leiden zijn er op dat moment geen beschikbare vacatures. Je kunt dan wel reageren op deze vacature. Wij plaatsen je dan in portefeuille tot er een vacature beschikbaar is en nemen je sollicitatie mee in de selectie.

Er zijn stagemogelijkheden in meerdere regio’s. Je sollicitatie wordt binnen 1 regio in behandeling genomen. Locaties Gouda, Zoetermeer, Leiden en Den Haag vallen binnen de regio Haaglanden. Mocht je een stage zoeken in de Regio Rijnmond, Noord-Holland of Arnhem/Nijmegen dan verzoeken wij je op een van de andere vacatures te reageren. Wij nemen je sollicitatie in één regio in behandeling.

Als (WO) stagiaire Orthopedagogiek of Psychologie stagiaire richting Kind en Jeugd kun je bij Parnassia Groep stage lopen in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Wat je precies gaat doen, hangt af van de stageplaats en het zorgbedrijf waar je gaat werken. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden.
Samenwerken met andere disciplines is een belangrijk onderdeel van je stage. Je werkt altijd in een multidisciplinair team. Een aantal afdelingen in de regio Haaglanden biedt ook mogelijkheden voor onderzoeksstages. 

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplaats in de GGZ? Parnassia Groep zoekt enthousiaste stagiaires!
 
Dit ben jij
  • Je volgt de WO master Orthopedagogiek of de master Psychologie Kind en Jeugd 
  • Enthousiasme en inzet
  • Affiniteit met de doelgroep

 
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

 is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Leiden
Dienstverbanden
Stage

Leiden | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.