Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Psychologie Wetenschappelijk Onderwijs in Nijmegen

Beschrijving

Stagiaire Psychologie Wetenschappelijk Onderwijs
Dit ga je doen
De vacature voor de stageplaatsen die starten per september 2022 is nu gesloten. Helaas kun je nu dus niet meer reageren. De volgende mogelijkheid voor een stage is per februari 2023. Vanaf eind juni 2022 is het mogelijk hiervoor te solliciteren. 

Als stagiaire Psychologie (WO) zijn er binnen de regio Nijmegen mogelijkheden voor studenten van de master klinische psychologie en gezondheidszorgpsychologie. In deze regio kun je bij Parnassia Groep stage lopen binnen de volwassenenpsychiatrie. Wat je precies gaat doen, hangt af van de stageplaats en het zorgbedrijf waar je gaat stagelopen. Alle stageplaatsen voldoen aan de eisen van de universiteit en bieden diagnostiek en behandeling. Onder begeleiding ga jij je daarmee bezighouden. Een aantal afdelingen biedt tevens mogelijkheden voor onderzoeksstages.
Samenwerken met andere disciplines is een belangrijk onderdeel van je stage. Je werkt altijd in een multidisciplinair team.

Er zijn stagemogelijkheden in meerdere regio's. Je sollicitatie wordt binnen 1 regio in behandeling genomen. Solliciteer dan ook op de regio, waar je voorkeur naar uitgaat.
 
Dit ben jij
  • Je volgt de opleiding Psychologie (WO)
  • Enthousiasme en inzet
  • Affiniteit met de doelgroep

 
Wij bieden
Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerpunten. Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Parnassia Groep. Zo kun je deelnemen aan lezingen over het vak en gebruikmaken van onze bibliotheek met veel vakliteratuur.
 
Werken bij Parnassia Groep
is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat.

is het opleidings-, onderzoeks- en kennisinstituut van Parnassia Groep.
Het stagebureau van Parnassia Groep Academie verzorgt de werving, selectie en plaatsing van studenten.
 
Interesse?
Ben jij student Psychologie (WO) en heb je interesse in een stageplaats bij één van de zorgmerken van Parnassia Groep, solliciteer dan snel.

De sollicitatieprocedure voor studenten psychologie start 2x per jaar.
Wij hebben een selectieronde in april en oktober. Om hieraan deel te nemen, dient je sollicitatie voor 1 april dan wel voor 1 oktober bij ons binnen te zijn. In april selecteren wij de kandidaten die vanaf september gaan instromen. In oktober selecteren wij de kandidaten die vanaf februari instromen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nijmegen
Dienstverbanden
Stage

Nijmegen | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.