Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Customized Advice ABN AMRO MeesPierson in Amsterdam

In het... Ben jij geïnteresseerd in strategische, tactische, thematische en duurzame beleggingsideeën? Dit is je kans! De beleggingsdoelstelling samen met de beleggingsfilosofie van de klant staan centraal bij Customized...

Beschrijving

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in strategische, tactische, thematische en duurzame beleggingsideeën? Dit is je kans! De beleggingsdoelstelling samen met de beleggingsfilosofie van de klant staan centraal bij Customized Advice. Ondersteun ons team bij alles wat wij doen: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog veel van op.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De afdeling Customized Advice is een gecentraliseerd commercieel team dat hoogwaardig beleggingsadvies en maatwerk biedt aan klanten met een belegbaar vermogen van minimaal 2,5 miljoen euro. De klantengroep is veeleisend in haar servicebehoefte en vraagt om tailor made dienstverlening. Om deze doelgroep te bedienen is meer nodig dan de standaard concepten en portefeuilles van beleggingsadvies. Gezien de maatschappelijke positionering van deze klantengroep wordt discretie en integriteit verwacht. Je komt te werken in een team van zeer ervaren professionals die dagelijks het vak met passie uitoefenen. De betrokkenheid is hier zeer hoog. Dit zal je dagelijks merken doordat iedereen bereid is jou verder te helpen zodat jij echt onderdeel kan worden van ons team!

Jouw taak is om het team van Investment Managers en Assistants Customized Advice ondersteuning te bieden bij de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan o.a. werkzaamheden voortkomend uit klantcontacten, controle werkzaamheden en managementinformatie analyseren.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij proactief, ondernemend en leergierig? Ben jij niet bang om je mening te geven en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Kan jij goed presteren onder tijdsdruk en heb je een uitstekend analytisch vermogen? Kan jij daarnaast makkelijk praten en goed samenwerken en verbinding maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder:

✓ Heb je affiniteit met beleggen;
✓ Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
✓ Beschik je over WO werk- en denkniveau;
✓ Je zoekt vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
✓ Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om met een echte hands-on mentaliteit mee te werken op een uitdagende afdeling

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Afhankelijk van het team werk je op kantoor en/of vanuit huis. We hebben zowel een fysiek als een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld, zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s. 

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.