Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Product Owner Identity & Access in Amstelveen

In het... Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het leveren en constant verbeteren van Identity en Access (I&A) voor ABN AMRO klanten en medewerkers. We zijn op zoek naar Product Owners voor zowel de I&A voor klanten scope als...

Beschrijving

In het kort

Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het leveren en constant verbeteren van Identity en Access (I&A) voor ABN AMRO klanten en medewerkers. We zijn op zoek naar Product Owners voor zowel de I&A voor klanten scope als de I&A voor medewerkers scope. Als Product Owner is het belangrijk dat je iemand bent die in staat is om een duidelijke visie te vormen en deze te vertalen in duidelijke prioriteiten. Van deze senior rol wordt gevraagd om breder dan het eigen team strategisch te denken en de prioriteiten binnen en buiten het eigen team te helpen stellen. Hoe grijpt alles optimaal in elkaar? Hoe kunnen we de afstemming verbeteren? Hoe optimaliseren we de value? Daarnaast weet je jezelf te onderscheiden in het verbinden tussen verschillende mensen en belangen op diverse niveaus. 

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je initieert, organiseert en hebt als doel om maximale business waarde te realiseren van hetgeen jouw team oplevert. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor je product backlog. Hierbij dienen de belangen van alle relevante stakeholders tijdig, helder en transparant te worden meegewogen. Dit houdt in dat jij de backlog van de proposition/delivery blocks en de prioritering daarvan bepaalt. Als Product Owner heb je veel vrijheid en dus ook een grote verantwoordelijkheid. De focus ligt op het klantbelang centraal stellen, en daarmee de business value te optimaliseren binnen de kaders van wet- en regelgeving alsmede de strategie van ABN AMRO. Als Product Owner kun je tevens de rol van coördinator/integrator vervullen.

Je bent de digital-savvy specialist die de wens van de klant weet te vertalen in digitale toepassingen. Je vindt het leuk om creatief aan de slag te zijn en bent niet bang om flink je handen uit de mouwen te steken. Je bent goed in het managen van stakeholders en bewaakt pro actief de voortgang van het proces. Je hebt ervaring met agile werken en bent in staat om met jouw kennis van IT mee te praten en te discussiëren. 

Werkomgeving

Corporate Information Security Office (CISO) is onderdeel van de Information & Technology organisatie. CISO is de drijvende kracht achter de implementatie van cyber security maatregelen voor de hele bank. Het Identity & Access Grid is onderdeel van CISO en heeft als motto ‘safe and easy’. We geloven dat we de toegang tot systeem en data beter kunnen beveiligen door die toegangsbeveiliging zo frictie-loos te maken. In ons grid hebben werken we intensief samen met veel stakeholders. In alle business lines en in de IT organisatie, binnen de bank in Nederland, maar ook in landen als België, Frankrijk en Duitsland en bij dochters. Belangrijke stakeholders zijn ook Risk Management en Audit. Onze teams bestaan uit verschillende nationaliteiten. Zo hebben we een goede en intensieve samenwerking met onze Indiase collega’s die veelal offshore werken.   

Identity & Access binnen CISO is verantwoordelijk voor management van de digitale identiteiten en  de toegangsbeveiliging voor medewerkers en klanten van de bank. Dus zowel interne toepassingen als bijvoorbeeld ook de Internet Bankieren en de ABN AMRO mobiele app. Binnen het Grid worden verschillende tools en toepassingen ontwikkeld. CISO kenmerkt zich door een informele werksfeer waarbij iedereen hart voor het vak heeft en bereid is elkaar te helpen.

Je profiel

Je bent communicatief zeer vaardig en je weet wat er speelt binnen de organisatie. Je staat voor jouw team en geeft aan wat er nodig is om de klant optimaal te bedienen. Vanuit
een visie en klantbehoefte stel je epics, features en user stories op en stel je prioriteiten. Je bereikt doelen samen met collega’s binnen en buiten de grids. 

Je beschikt over:
•    HBO/WO werk- en denkniveau
•    tussen de 5 en 8 jaar relevante werkervaring
•    Tenminste 2 jaar werkzaam als Product Owner 
•    Vloeiend in Nederlands & Engels
•    Uitstekende stakeholder management vaardigheden
•    Affiniteit met Identity & Access en de de voor ons Grid relevante business en IT scope
•    Affiniteit met Security en Informatie Technologie 
•    Bedrijfskundige principes en de werking van complexe organisaties en bijbehorend stakeholdermanagement
•    Agile (scrum), Devops, IT architectuur, IT afdelingen, procesmanagement
•    Ervaring met PI Planning events, backlog management tools en waarde maximalisatie

Nice to have:
•    Kennis van het bankwezen en in het bijzonder ABN AMRO
•    Uitmuntende tafelvoetbal en pub quiz vaardigheden

Wij bieden

•    Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
•    Hybride werken! We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
•    Een thuiswerk-vergoeding
•    Een goede pensioenregeling

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amstelveen
Dienstverbanden
Stage

Amstelveen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.