Helaas, deze vacature is niet actief.

Relatiemanager Moneyou in Amersfoort

In het... We zijn op zoek naar een enthousiaste relatiemanager (m/v) die Moneyou in het intermediaire kanaal op de kaart zet en enthousiast vertegenwoordigt om de ambitieuze doelstelling te realiseren.  Herken jij je hierin dan zijn we...

Beschrijving

In het kort

We zijn op zoek naar een enthousiaste relatiemanager (m/v) die Moneyou in het intermediaire kanaal op de kaart zet en enthousiast vertegenwoordigt om de ambitieuze doelstelling te realiseren.  Herken jij je hierin dan zijn we op zoek naar jou .

Je werk

Als relatiemanager(m/v) ben je hét aanspreekpunt voor jouw relaties binnen jouw intermediaire portefeuille.

  • Je bent verantwoordelijk voor de introductie van Moneyou bij jouw relaties en voor het realiseren van groei en behoud van de Moneyou portefeuille. Dit doe je door een proactieve houding in de ondersteuning, bewerking en tevredenheid van de aangesloten adviseurs.
  • Je zorgt voor een transparante en consistente communicatie met betrekking tot de producten en diensten van Moneyou zodat de adviseurs deze begrijpen en op de juiste wijze kunnen adviseren. Hierin werk je nauw samen met jouw collega’s in het Moneyou team en met het acceptatieteam in de Midoffice .Samen zorg je voor een optimale klantbeleving waardoor zowel de intermediairs als klant ambassadeurs zijn/worden.
  • Je bezoekt jouw relaties persoonlijk en/of onderhoudt contacten onder andere per telefoon, mail, chat, teams en staat open en denkt mee aan innovatie andere communicatiemiddelen .
  • Je vertegenwoordigt de stem en behoefte van het intermediaire distributiekanaal binnen het Moneyouteam.

 

Bij de start is er sprake van 2 relatiemanagers Moneyou. Deze relatiemanagers werken binnen het team IMV Florius. Je rapporteert aan de manager IMV Florius.

Werkomgeving

Moneyou Hypotheken gaat groeien! Al sinds het begin in 2001 heeft Moneyou meer dan tienduizenden klanten gecoacht met het zelf online afsluiten van hun hypotheek. We zien echter ook dat veel consumenten graag een hypotheek mét advies afsluiten. Daarom bieden wij onze hypotheken ook aan via het intermediair, zodat nog meer mensen de voordelen kunnen ervaren van onze hypotheken. Met deze stap geven we invulling aan onze overtuiging dat klanten zelf moeten kunnen kiezen of én waar zij advies willen. Moneyou Hypotheken is onderdeel van ABN AMRO.

De groeiplannen betekenen dat je samen met collega’s uit verschillende teams aan de slag gaat om onze nieuwe propositie te ontwikkelen en/of introduceren in de intermediaire markt. Daarnaast werk je natuurlijk mee om de lange termijn doelstellingen op de hypotheekportefeuille te behalen. Als collega bij Moneyou krijg je veel ruimte voor eigen inbreng. Jij bepaalt vanuit je expertise welke kant we opgaan om de ambities te realiseren. Je werkt samen met professionals die trots zijn op het merk en willen groeien in hun expertise.

Je profiel

Je bent een enthousiaste verbind(st)er die graag meebouwt aan het merk Moneyou .

Je hebt ervaring binnen, en kent de dynamiek van, het intermediaire kanaal.

Je bent ondernemend, een teamplayer, zelfstart(st)er, pragmatisch en je krijgt energie van het behalen van resultaten.

 

Algemeen:
Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je hebt kennis van :
- het hypotheek- en verzekeringsproces en de hypotheekproducten in de markt.
- wet- en regelgeving.
- de hypotheek- en verzekeringsmarkt.
en voldoet minimaal aan de vereisten conform het opleidingscurriculum voor betreffende functie.

 

Wij bieden

Wij bieden jou een dynamische klantomgeving die voldoende ruimte biedt voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid in het bewerken van de jouw toegewezen relaties.
Een informele werkomgeving met een uitstekende sfeer waarbij resultaat centraal staat.
Ook heb je de gelegenheid om jouw kennis en ervaring in te zetten om Moneyou nog beter neer te zetten .

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.