Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior Talent Sourcer in Amsterdam

In het... Ben jij de Sourcing expert die wij zoeken? ABN AMRO zoekt een ervaren Talent Sourcer om ons te helpen top talent binnen te halen! Heb jij de ambitie om het beste talent aan ons te verbinden, mee te bouwen aan...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de Sourcing expert die wij zoeken? ABN AMRO zoekt een ervaren Talent Sourcer om ons te helpen top talent binnen te halen! Heb jij de ambitie om het beste talent aan ons te verbinden, mee te bouwen aan een onderscheidende kandidaat beleving en samen met collega’s te werken aan het ontwerpen en implementeren van bankbrede recruitment producten en diensten. We zoeken een authentieke professional die de status quo durft te bevragen. Iemand die energie krijgt van verandering én het benaderen en aantrekken van talent. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. We maken graag kennis met je!

Je werk

Als Senior Talent Sourcer ben jij de specialist als het aankomt op het aantrekken van Talent. Jij zet jezelf dagelijks in om recruitment naar een hoger plan te tillen binnen de organisatie. Op vacature niveau werk je hands-on aan schaarste rollen. Je identificeert en benadert onze potentiële nieuwe collega’s, je bouwt je netwerk uit en weet ze te verbinden met ABN AMRO op het juiste moment. Of je dit nu doet via direct search, door het opbouwen van Talentpools, intern werven of het inzetten van een community met goede content. ABN AMRO gelooft net als jij volledig in Sourcing. De TA-organisatie biedt een legio aan kansen op het gebied van talent werving, het is aan jou om deze te pakken. Op strategisch niveau zorg jij dat ABN AMRO, makkelijker, sneller en efficiënter de juiste kandidaten kan werven. Jij krijgt in deze functie de ruimte om nieuwe strategische sourcing initiatieven te ontplooien, denk hierbij aan “Intern sourcen”, innoveren van onze Talent Pools & Agile Way of Working. Daarnaast krijg jij ook volop de kans om je te verdiepen in recruitment-brede initiatieven, zoals workforce management, assessmentplatforms en beleid.

Werkomgeving

ABN AMRO heeft in de afgelopen 5 jaar een Sourcing team bestendigd binnen de TA-afdeling Best Start. Best Start bestaat uit de disciplines Sourcing, Talent Acquisition Vast & Flex, Employer Branding, Onboarding en Executive Recruitment. Samen met de anderen werk je aan één doel: het aantrekken van talent en het bieden van een onderscheidende candidate experience. Als Sourcer ben je onderdeel van één van de vijf Agile-recruitment teams die gezamenlijk vanuit een doelgroep benadering werken. Buiten dit Agile team vorm je samen met vijf andere Sourcers een hechte groep die kandidaten actief uit de markt haalt en aandachtig naar de juiste functie begeleidt.

Je profiel

Vanuit ervaring weet jij inmiddels dat Talent Sourcing veel meer is dan simpelweg mensen zoeken. Jij bent iemand die gelooft in een actief recruitment proces en benaderen verkiest boven afwachten. Je bent iemand die weet dat er zonder input geen output komt. Jij weet als geen ander wat er nodig is de juiste mensen binnen te halen en waar eventuele bottle-necks zich bevinden in een proces. Bovenal ben jij iemand die kandidaten een warm hart toedraagt hen adviseert en begeleidt naar een nieuwe functie. Niet zomaar een functie, maar de functie die het beste bij hen past. Herken jij jouw profiel in onderstaande?

  • Jij hebt meerdere jaren werkervaring binnen recruitment (bureau ervaring is een pre)
  • Je hebt een duidelijke visie op recruitment
  • Jij werkt vanuit proces & data en weet hier het maximale uit te halen
  • Je beschikt over wervingservaring op complexe rollen
  • Jij draagt een passie voor het vak uit 
  • Je hebt ervaring in sourcing- , search-, screening -en selectiemethoden
  • Jij beschikt over kennis van de arbeidsmarkt, expertise recruitment / talent sourcing, employer branding 
Wij bieden

Deze functie biedt naast zeer goede arbeidsvoorwaarden veel meer. Te beginnen met een plek waar je elke dag kunt leren en ontwikkelen, met een team van gedreven HR en business professionals - die sámen de klus klaren. Waar je samen mooie HR producten en diensten kunt ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Die precies de uitdagingen van onze business (en daarmee van onze klanten) oplossen. Een baan voor iemand met groei en ambitie om dè beste HR professional te worden. Je mag van ons verwachten dat er hard wordt gewerkt maar nog harder wordt gelachen. Balans is voor ons belangrijk. Tijdens het werken vanuit huis is er altijd tijd voor ontspanning. Wandelen tijdens een meeting? Overdag even lekker sporten? Ook dat kan. We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, maar ook met onze diverse HR collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. We hebben een omgeving waar je échte verantwoordelijkheid draagt en het verschil maakt.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.