Helaas, deze vacature is niet actief.

Talent Sourcer in Amsterdam

In het... Ben jij een kei in netwerken en leg je makkelijk contact? Daar moet je wat mee doen! ABN AMRO zoekt een Talent Sourcer om ons als werkgever nog beter te maken! Je hebt de ambitie om het beste talent aan ons te...

Beschrijving

In het kort

Ben jij een kei in netwerken en leg je makkelijk contact? Daar moet je wat mee doen! ABN AMRO zoekt een Talent Sourcer om ons als werkgever nog beter te maken! Je hebt de ambitie om het beste talent aan ons te verbinden, mee te bouwen aan een onderscheidende kandidaat beleving en samen met HR collega’s te werken aan het ontwerpen en implementeren van bank-brede HR producten en diensten. We zoeken een authentieke HR professional die de status quo durft te bevragen en energie krijgen van verandering. Die de boel eens even lekker opschudden en het verschil willen maken. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. We maken graag kennis met je.

Je werk

Als Talent Sourcer ben je dè specialist als het aankomt op het aantrekken van talent. Je ontwikkelt en bepaalt samen met het team en collega Talent Sourcers een wereldwijde sourcingsstrategie ten behoeve van het vinden en binden van relevante (groepen) kandidaten. Je  identificeert en benadert onze potentiële collega’s, je bouwt je netwerk uit en weet ze te verbinden met ABN AMRO op het juiste moment. Of je dit nu doet via direct search, door het opbouwen van Talentpools of het inzetten van een community met goede content. Jij geeft uitvoering aan je ideeën en steekt je handen uit de mouwen. Er is werk aan de winkel. En als je net als ons gelooft in sourcing als hét product  van de toekomst, krijg je alle ruimte om jouw successen te boeken.

Werkomgeving

Je komt te werken bij binnen het team Best Start. Samen met anderen werk je aan één doel: het aantrekken van talent en het bieden van een onderscheidende ervaring (onboarding). Je werkt in én samen met een divers team van HR professionals, waaronder Employer Branding Specialisten en Talent Acquisition Specialisten. Daarnaast werk je regelmatig met collega's aan het ontwerp of de verbetering van een HR product of dienst. We doen dit middels de agile scrummethodiek.
HR is ambitieus! Je mag van ons verwachten dat er hard wordt gewerkt maar nog harder wordt gelachen. Balans is voor  ons belangrijk. Tijdens het werken vanuit huis is er altijd tijd voor ontspanning. Wandelen tijdens een meeting ? Ook dat kan. We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, maar ook met onze diverse HR collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. We hebben een omgeving waar je échte verantwoordelijkheid draagt en het verschil maakt.

Je profiel

Voor deze functie zoeken we een professional die nieuwgierig én autonoom is. Iemand die zijn hand niet omdraait voor een dagje op zoektocht achter zijn laptopscherm, maar ook iemand die verantwoordelijkheid pakt, die daadwerkelijk levert en dus niet opgeeft totdat de juiste kandidaat gevonden is.  Je werkt fact-based, staat open voor nieuwe ontwikkelingen en houdt van experimenteren. Je breekt met oude patronen en bent tech-savvy. En je opleiding? Dit kan van alles zijn: van economie tot HRM of journalistiek. Veel belangrijker is jouw eagerness voor het vak Talent Sourcing. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel: 

  • Hbo/wo denk- en werkniveau
  • 2-5 jaar werkervaring binnen Recruitment (commerciële werving of sourcing is een pre)
  • Ervaring in sourcing- , search-, screening -en selectiemethoden
  • Ervaring met internet searchtools en inzetten van booleansearch
  • Kennis van de arbeidsmarkt, expertise Recruitment / Talent Sourcing, Employer Branding
Wij bieden

Jouw ideale baan! Waar je elke dag kunt leren en ontwikkelen, met een team van gedreven HR en business professionals - die sámen de klus klaren. Waar je samen mooie HR producten en diensten kunt ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Die precies de uitdagingen van onze business (en daarmee van onze klanten) oplossen. Een baan voor iemand met groei en ambitie om dè beste HR professional te worden.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.