Helaas, deze vacature is niet actief.

Talent Acquisition Specialist in Amsterdam

In het... Wil jij als Talent Acquisition Specialist flex meebouwen aan de bank van de toekomst? Ben je op zoek naar afwisseling, een bredere scope en gun jij onze candidate en employee journey nog meer ‘experience’? Ben...

Beschrijving

In het kort

Wil jij als Talent Acquisition Specialist flex meebouwen aan de bank van de toekomst? Ben je op zoek naar afwisseling, een bredere scope en gun jij onze candidate en employee journey nog meer ‘experience’? Ben je oplossingsgericht maar kun je ook naar het bredere recruitmentperspectief kijken? Kom dan ons Analisten & Quants recruitment team versterken, en werk elke dag mee aan het verbeteren van onze talent journey en hiermee het aantrekken van flex talent. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal! 
 

Je werk

Als Talent Acquisition Specialist binnen ben je de collega als het gaat om kennis van het externe inhuur vak. Daarnaast werk je naast de bussines as usual mee aan vernieuwende manieren naar top notch recruitmentoplossingen. Je werkt mee aan een duidelijke wervingsstrategie voor de doelgroep waar je voor werkt en weet dit gemakkelijk om te buigen naar de juiste initiatieven om talent aan te trekken voor onze organisatie, dit alles passend bij de candidate experience die wij voor ogen hebben. Maar let wel… geen dag is hetzelfde! Zo ben je de schakel tussen de leveranciers en de business, zoek je samen met collega’s de arbeidsmarkt af naar ZZP talent en ben je sparringpartner voor de business door ze op de hoogte te houden van trends en ontwikkelingen binnen ons vak én binnen jouw doelgroep. Je werft voor de flex rollen binnen je doelgroep maar ervaring binnen de vaste recruitment wereld is fijn.
Uiteraard sta je niet alleen voor deze uitdaging. Je initieert samenwerking met de verschillende HR onderdelen zoals HR IT,  Business HR, Talent Sourcers en Employer Branding. Je werkt in een multidisciplinair team volgens de agile scrummethodiek om samen met HR én business collega´s recruitment vraagstukken snel op te lossen.
 

Werkomgeving

Wij zijn een ambitieus en hecht team – werken daar waar mogelijk volgens scrum(agile) en bouwen elke dag aan een betere beleving voor onze medewerkers. We bestaan uit 4 teams met ongeveer 50 gedreven collega’s. We zoeken authentieke professionals die de status quo durven te bevragen en energie krijgen van verandering. Die de boel eens even lekker opschudden en het verschil willen maken. Het team bestaat uit een diversiteit van HR professionals, waaronder Employer Branding Specialisten, Talent Sourcers en Talent Acquisition Specialisten voor zowel de flex aanvragen als de vacatures.
HR is ambitieus! Je mag van ons verwachten dat er hard wordt gewerkt maar nog harder wordt gelachen. Balans is voor ons belangrijk. Dit maakt dat er ruimte is voor een lesje spinning of yoga halverwege je werkdag. We voelen ons verbonden met de business waar we voor werken, maar ook met onze diverse HR collega's. En natuurlijk met de klanten van ABN AMRO. We hebben een omgeving waar je échte verantwoordelijkheid draagt en het verschil maakt.

Je profiel

Voor deze functie zoeken we naast een professional op het  gebied  van externe inhuur een ‘nieuwe denker’! Voor deze functie zoeken we een ‘nieuwe denker’! Tikkeltje innovatief, maar meer nog analytisch, fact-based en iemand die harder gaat lopen als de implementatie roept. Een zelfstandige en verantwoordelijke collega, die snapt hoe je de wervingsvraag door vertaalt naar de praktijk. Opleiding? Dit kan van alles zijn: van economie tot HRM of journalistiek. Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • Hbo/wo denk- en werkniveau
  • 3-5 jaar ervaring op het gebied van externe inhuur (bureau ervaring is een pre) 
  • Ervaring met arbeidsmarktcommunicatie, social media en het opbouwen en beheren van talentpools
  • Ervaring met leveranciers management 
  • Ervaring met data, data analyses, reporting en management informatie
  • Ervaring met verandertrajecten en het ontwerpen of verbeteren van een product of dienst
  • Kennis van wet en regelgeving zoals bijv. de WAV, Wet DBA 
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
Wij bieden

Je ideale baan! Waar je elke dag kunt leren en ontwikkelen, met een team van gedreven HR en business professionals - die sámen de klus klaren. Waar je samen mooie HR producten en diensten kunt ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Die precies de uitdagingen van onze business (en daarmee van onze klanten) oplossen. Een baan voor iemand met groei en ambitie. Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.