Helaas, deze vacature is niet actief.

Program Lead in Amersfoort

In het... Wil jij een leidende rol in grote change programma's die bankbreed effect hebben? Heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken samen met jouw project team? Lees dan snel verder hoe je jouw ambitie binnen...

Beschrijving

In het kort

Wil jij een leidende rol in grote change programma's die bankbreed effect hebben? Heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken samen met jouw project team? Lees dan snel verder hoe je jouw ambitie binnen ABN AMRO Bank kan waar maken.

Je werk

Het Grip & Acceleratie Team wordt ingezet op het moment dat er interventie, advies, structuur of extra capaciteit nodig is op urgente onderwerpen binnen het thema detecting financial crime. Dit team draagt zorg voor hoge kwaliteit en tijdige oplevering van deze onderwerpen. In samenspraak met het MT ziet dit team erop toe dat de juiste prioritering wordt gemaakt op de verschillende urgente onderwerpen. Stakeholder management, quality assurance en advisering zijn key elementen van dit team.


Als Program Lead binnen het Grip & Acceleratie Team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voortgang en de oplevering van verschillende urgente projecten. Je werkt nauw samen met alle betrokken partijen en werkt op een efficiënte en effectieve manier aan de oplevering. Daarbij stuur je de projectgroep aan en ben je het aanspreekpunt binnen de oplevering. Je schakelt met veel (senior) stakeholders, te beginnen met de betrokkenen bij de opleveringen: de business en interne consultants. Met hen bespreek je de dagelijkse voortang, mogelijke risico’s en uitdagingen.

Als Program Lead breng je vaardigheden, kennis en ervaring in. Je hebt een gezonde interesse om te begrijpen welke verbeteringen worden beoogt of welke aanpak toepast dient te worden. Je doorziet daarbij wanneer escalaties nodig zijn en bespreekt dit met de Grip & Acceleratie Lead. De urgentie van de onderwerpen maakt jou werkgebied niet alleen belangrijk, maar ook afwisselend en interessant!

Werkomgeving

Het team waarin je komt te werken bestaat uit ca 12 collega’s (consultants en program leads), merendeels jonge ambitieuze mensen (veelal ex-consultants van toonaangevende adviesbureaus) die door samenwerking en van elkaar te leren het beste resultaat willen neerzetten. Je rapporteert aan de Grip & Acceleratie Lead, lid van het MT DFC Oversight. De totale organisatie bestaat uit meerdere afdelingen en disciplines waar je intensief contact mee zult hebben, verspreid over Nederland. In dit dynamische speelveld bouw je mee aan de afdeling en het in gang zetten van verbeteringen. De ambitie van het team is om het komend jaar door te groeien en het beste talent te selecteren, om de consultant en project- en programma management capability te borgen binnen de bank.

Je profiel

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:


•    Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring met complexe consultancy projecten;
•    Je kunt programma’s en projecten opzetten, coördineren en aansturen;
•    Je bent sterk in stakeholdermanagement en verbindt stakeholders makkelijk;
•    Je bent analytisch sterk, je bent in staat om snel tot de kern te komen;
•    Je ben veranderingsgericht en krijgt energie van complexe uitdagingen;
•    Je bent pragmatisch en oplossingsgericht; 

Wij bieden

Bij ABN AMRO kom je terecht in een gedreven en dynamische werkomgeving, waarin hard gewerkt wordt vanuit een gezamenlijke visie en doelstelling. Een platte structuur, korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en een intensieve samenwerking met andere afdelingen kenmerken onze nieuwe unit. We stellen hoge eisen aan ons werk en verliezen hierbij nooit de menselijke touch uit het oog omdat we ervan overtuigd zijn dat juist dat essentieel is voor het slagen van onze missie.

Daarnaast bieden wij:
•    Je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien;
•    Wij helpen je om fit & vitaal te blijven;
•    Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen;
•    Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar;
•    Een OV-jaarabonnement;
•    Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.