Helaas, deze vacature is niet actief.

Senior First Line Risk Officer in Diemen

In het... Ben jij de Senior First Line Risk professional wiens hart sneller gaat kloppen van het toezien op bedrijfsrisico’s of te wel risicomanagement. Wil je bijdragen aan de ambitie van ICS om de meest betrouwbare en veiligste...

Beschrijving

In het kort

Ben jij de Senior First Line Risk professional wiens hart sneller gaat kloppen van het toezien op bedrijfsrisico’s of te wel risicomanagement. Wil je bijdragen aan de ambitie van ICS om de meest betrouwbare en veiligste betaaldienstverlener van Nederland te zijn? 

 

Al een beetje nieuwsgierig geworden hoe jij daaraan kan bijdragen? Mooi zo, want dan zal dit wel eens de start kunnen zijn van een indrukwekkend avontuur bij International Card Services (ICS).
 

Je werk

In de rol van Senior First Line Risk officer ben je de SPOC van de eerste lijn op het gebied van Risk, waarbij Operational Risk Management je belangrijkste aandachtsgebied is.

 

Hoe ziet dat er precies uit?
Je coördineert de jaarlijkse risk cycle voor ICS, neemt deel aan overleggen met onze moederbedrijf ABN AMRO. Je draagt er zorg voor dat wordt voldaan aan interne en externe wet- en regelgeving en houdt je bezig met het adviseren over, opstellen en implementeren van beleid dat hier aan bijdraagt, Je zorgt er, o.a. door het vertalen van de wensen vanuit in- en extern toezicht, de business en ander stakeholders naar de dagelijkse praktijk voor dat (o.a. Compliance) risico’s worden onderkend en beheerst.

 

Je beoordeelt risico’s en geeft risk adviezen aan de eerstelijns teams en fungeert als contactpersoon voor de tweedelijns Risk teams. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten om processen en systemen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. 
 

Werkomgeving

International Card Services (ICS) is een 100% dochter van ABN AMRO en dé specialist en marktleider in het uitgeven van creditcards in Nederland. Al ruim 30 jaar verzorgt ICS de uitgifte, promotie, administratie en verwerking van betalingen van creditcards van Visa en MasterCard. ICS is een toonaangevende, betrouwbare en deskundige organisatie waar het klantbelang centraal staat. Met een open, zelfstandige en proactieve instelling kan jij binnen ICS de professional worden die je wilt zijn.
De functie van Senior First Line Risk officer valt op onder het Center of Expertise Risk als onderdeel van Business Management. 

 

Het team is een mix van leeftijden, ervaringen en achtergronden en naast hard werken is er ook altijd ruimte voor een lolletje. Je werkt in een dynamische en veranderlijke omgeving. Je standplaats is Diemen, op vijf minuten loopafstand van stations Venserpolder (GVB) en Diemen-Zuid (NS). Ook in corona-tijd zal je gedurende de inwerkperiode (uiteraard met inachtneming van alle geldende voorzorgsmaatregelen) op locatie werkzaam zijn. 
 

Je profiel

Je hebt de drive om je vast te bijten in complexe dossiers. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die ervoor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je bent een teamplayer en ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. Samen met je collega’s zorg je voor een klimaat waarin risico’s worden gemanaged conform relevante wet- en regelgeving. Herken jij jezelf hierin en in de onderstaande kenmerken:

•    HBO/WO werk- en denkniveau;
•    Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een commercieel zakelijke omgeving;
•    Je werkt zelfstandig en denkt mee om de processen waar mogelijk te verbeteren;
•    Grondige kennis van en ervaring met Corporate Governance, Risk & Compliance eisen en procedures;
•    Ervaring met Operational Risk Management;
•    Goede kennis van zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Voor onze medewerkers wil ICS een goede werkgever zijn. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

•    Een bruto jaarsalaris tussen €55.931,-  en € 79.912,- op basis van 36 uur per week, dit is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring; 
•    Het bruto jaarsalaris is inclusief Benefit Budget (11%), vakantietoeslag en 13e maand;
•    Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
•    De vrijheid en flexibiliteit om het beste uit jezelf en je werkdag te halen;
•    Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en is onderdeel van het nieuwe hybride werken;
•    De mogelijkheid om de keuze te maken tussen reiskostenvergoeding of een NS Businesscard;
•    Bij indiensttreding krijg je een laptop en een telefoon;
•    Onze pensioenregeling is aangesloten bij het ABN AMRO Pensioenfonds.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.