Helaas, deze vacature is niet actief.

Service Delivery Manager in Diemen

In het... Ben jij proactief en wil je meehelpen het team Service Integration en Management vorm te geven, dan is dit jouw kans! Wij zoeken een Service Manager die affiniteit heeft met procesverbetering. Samen met jou willen we kijken wat...

Beschrijving

In het kort

Ben jij proactief en wil je meehelpen het team Service Integration en Management vorm te geven, dan is dit jouw kans! Wij zoeken een Service Manager die affiniteit heeft met procesverbetering. Samen met jou willen we kijken wat je ambitie is en hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Je werk

De inhoud van een werkdag kan iedere dag anders zijn. Doordat het SIAM team een klein team, is zijn de activiteiten divers. Het ene moment van je dag zit je met je scrumteam de voortgang te bespreken van de implementatie van het SIAM framework en een volgend moment zit je met een leverancier om tafel om afspraken op tactisch niveau te implementeren. Bij afwezigheid van collega’s vind je het niet vervelend om hun activiteiten over te nemen. Dit kan betekenen dat je bij een grote IT verstoring de coördinatie en communicatie op moet pakken maar dit kan ook zijn dat je problem management onder de aandacht moet brengen bij de DevSecOps teams. 

Werkomgeving

Het SIAM team is onderdeel van de afdeling Service Integration & Orchestration. Service Integration & Orchestration is verantwoordelijk voor de monitoring van onze IT-systemen en business proces monitoring, alles rondom service delivery, en het managen van onze ITIL-processen. Binnen Service Integration &Orchestration vind je de IT-helpdesk maar ook Workplace Services die verantwoordelijk is voor het moderniseren, door ontwikkelen en uitrollen van ‘de ICS-werkplek’.
ICS zit zowel qua bedrijf als ook op gebied van haar IT landschap in een grote transformatie. We zijn bezig om zowel op het gebied van processen, de manier van werken, en techniek, een nog meer flexibiel bedrijf te worden om de snelle en wendbare betaaldienstverlener te worden en hiermee onze ruim 3 miljoen klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ook willen we nog beter kunnen inspelen op de snelheid waarmee onze markt vandaag de dag verandert. Lean, Agile ( DevSecOps ) en een flexibel IT landschap, maar ook veilig en betrouwbaar staan bij ons hoog in het vaandel. Dit betekent dat ook de rol van Service Manager aan het veranderen is. Het team waarin je werkzaam wordt is een klein team met proces specialisten en Service Managers. Doordat er meer verantwoordelijkheid bij de IT teams komt te liggen wordt het speelveld van SIAM meer tactisch. Het uiteindelijk doel is dat de nadruk komt te liggen op Service Management met een processpecialisme. Ten aanzien van werken op kantoor volgt ICS de adviezen vanuit de overheid met betrekking tot Covid19. Na de Covid 19 periode geldt het concept van Hybride werken waarbij jouw werkomgeving deels vanuit huis of ons kantoor in Diemen.  

Je profiel

Je hebt ervaring als Service Delivery Manager en bent in staat om je omgeving mee te nemen in de veranderingen die SIAM met zich meebrengen. Stakeholder management gaat je makkelijk af en je bent vasthoudend. Daarnaast ben je in staat om verbetervoorstellen te doen en deze ook daadwerkelijk te implementeren waarbij borging van het IT- controle framework in acht wordt genomen. 
•    Afgerond HBO (informatica) opleiding;
•    Een hands-on mentaliteit en eigenaarschap;
•    Uitstekende beheersing van de Engelse taal;
•    Kennis van ITIL, SIAM en Agile;
•    Drive om jezelf verder te ontwikkelen in het vak;
•    Je bent een echte ondernemer en wacht niet af;
•    Organiseren en regisseren gaat je makkelijk af;
•    Samen met het team wil je je het verschil maken.

Wij bieden

Voor onze medewerkers wil ICS een goede werkgever zijn. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

•    Een bruto jaarsalaris tussen €42.732,- en €69.874,- (salarisschaal 9/10) op basis van 36 uur per week, dit is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring; 
•    Het bruto jaarsalaris is inclusief Benefit Budget (11%), vakantietoeslag en 13e maand;
•    Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
•    De vrijheid en flexibiliteit om het beste uit jezelf en je werkdag te halen;
•    Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en is onderdeel van het nieuwe hybride werken;
•    De mogelijkheid om de keuze te maken tussen reiskostenvergoeding of een NS Businesscard;
•    Bij indiensttreding krijg je een laptop en een telefoon;
•    Onze pensioenregeling is aangesloten bij het ABN AMRO Pensioenfonds.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.