Helaas, deze vacature is niet actief.

Commercial Officer I in Zwolle

Je... Je bent bovenal verantwoordelijk voor het ondersteunen van meerdere Corporate bankers en klanten. Samen met de Corporate Banker bent je verantwoordelijk voor het gehele proces en je stelt hierin de klant centraal....

Beschrijving

Je werk

Je bent bovenal verantwoordelijk voor het ondersteunen van meerdere Corporate bankers en klanten. Samen met de Corporate Banker bent je verantwoordelijk voor het gehele proces en je stelt hierin de klant centraal. In je dagelijkse werk ben je bezig met het verrichten van voorbereidende, kredietprocesmatige,  kredietinhoudelijke, commerciële en overige ondersteunende activiteiten. Je hebt een lange termijn focus op de behoeften van de klant en zorgt altijd voor een goede afweging tussen de belangen van de klant en bank. Dagelijks ben je bezig met (het verbeteren van) de klanttevredenheid, rendement, risicobeheer en marktaandeel van de portefeuille. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt en begrijpt wat deze gebeurtenissen voor invloed hebben op de klanten en de bank. Daarnaast werk je actief aan het vergroten van je (sectorale) kennis.

Werkomgeving

De klantengroep waar je mee te maken hebt, zijn de klanten uit verschillende subsectoren binnen de sector Agriculture CBC. Je bedient onze klanten in principe vanaf je thuiswerkplek. We stimuleren hierbij het Nieuwe Werken waardoor je, binnen afspraken, kunt werken op andere locaties en momenten. De Corporate Bankers worden ondersteund vanuit een landelijk opererend team van Commercial Officers bestaande uit ca 45 Commercial Officers. De portefeuilles zitten voornamelijk in de subsectoren akkerbouw, pluimveehouderij, melkveehouderij en visserij. affiniteit met de agrarische sector is een must. Jij creëert samen met je collega's de sfeer! Je rapporteert aan de Sector Manager Assistent Relatiemanagers Agriculture.

Je profiel

Je bent klantgericht en hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel commerciële kansen als risico's. Daarnaast ben je voorloper van "een bank in een digitale tijdperk" en straar je dit oook uit. De sector Agriculture kent voor jou geen geheimen net als de specifieke klantgroep. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je ziet samenwerken met anderen als  vanzelfsprekend.

Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

• Afgeronde HBO opleiding.

• Starter op de arbeidsmarkt.

• Kennis van Zakelijk financiering en affiniteit met zakelijke dienstverlening.

• In staat om kredietsystemen snel eigen te maken.

• Gevoel voor klantbelang, duurzaamheid, ondernemerschap en het boeken van resultaat.

• Affiniteit met het marktgebied en agrarische sector.

• Je bent een teamplayer.

Wij bieden

Als medewerker van Commercial Banking werk je constant aan het beter worden van jezelf. In deze rol bouw je zeer direct mee aan de sector Agriculture. We bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken in een enthousiast team en de ruimte om te groeien. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor minimaal 36 uur.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.
 

  • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien
  • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
  • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
  • Een OV-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie
  • Een goede pensioenregeling.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zwolle
Dienstverbanden
Stage

Zwolle | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.