Helaas, deze vacature is niet actief.

Management Consultant in Diemen

In het... Ben jij sterk in het structureren van een probleem, het bouwen van een advies op het gebied van betalingsverkeer en kun je dit vervolgens overtuigend implementeren? Heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken en jezelf...

Beschrijving

In het kort

Ben jij sterk in het structureren van een probleem, het bouwen van een advies op het gebied van betalingsverkeer en kun je dit vervolgens overtuigend implementeren? Heb je de ambitie om tastbare resultaten te boeken en jezelf verder te ontwikkelen? 
Lees dan snel verder hoe je jouw ambitie binnen de afdeling Business Management van International Card Services (ICS) kan waar maken.
 

Je werk

Geen dag is hetzelfde, je rol en input zal iedere keer anders zijn. Van initiëren, tot implementeren en evalueren; jij doet het allemaal! Over het algemeen volg je de algemene trends en ontwikkelingen op het terrein van betalingsverkeer op de voet. Je vertaalt deze naar de strategische doelstellingen en vervolgens naar concrete adviezen voor een betere organisatie. Je werkt in een klein team aan zeer uiteenlopende opdrachten op het gebied van strategische iniatieven. De ene keer trek je de kar als initiatief leider, op andere momenten draai je mee in het project van een collega. Alles met het doel om de organisatie te helpen op het gebied van het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Je bent precies in je werk en bent altijd op zoek hoe jij de meeste toegevoegde waarde kan leveren door dingen anders / efficiënter te doen. Tegelijkertijd ben je kritisch op jezelf en op de punten waarop je jezelf nog zou willen/ moeten ontwikkelen. Je pakt daar (samen met je collega’s) zelf het heft in handen. 

Werkomgeving

De afdeling Business Management ondersteunt het MT van ICS bij de ontwikkeling en uitvoering van strategische doelstellingen. Jij bent diegene die de vertaling kan maken wat hetgeen door het MT wordt verwacht en wat nodig is om over te kunnen gaan op executie. Hiermee heb jij een cruciale rol in het verder ondersteunen van de divers business units van ICS en treed je ook op als aanspreekpunt voor deze units. 
In de functie van Management Consultant, initieer en realiseer je veranderingen. Klein en groot; complex en eenvoudig; op de harde en op de zachte kant. Altijd met impact en altijd door denken en doen te combineren. Hiermee draag je bij aan een optimale dienstverlening voor het MT en de units van ICS. 
Het team waarin je werkzaam wordt is een nieuw te vormen team van in totaal twee collega’s. Ambitieuze mensen die door samenwerking en van elkaar te leren het beste resultaat willen neerzetten. Het team wordt aangestuurd door het hoofd Business Management. Ten aanzien van werken op kantoor volgt ICS de adviezen vanuit de overheid met betrekking tot Covid19. Na de Covid 19 periode geldt het concept van Hybride werken waarbij jouw werkomgeving deels vanuit huis of ons kantoor in Diemen. 
 

Je profiel

Je hebt ervaring als consultant op het gebied van strategische vraagstukken. Complexe zaken weet je te structureren en eenvoudig uit te leggen. Het verbeterpotentieel baseer je op basis van zelf uitgevoerde (korte) analyses. Je neemt initiatief, bent kritisch, houdt een rechte rug en durft buiten de gegeven kaders te denken. Naast het opstellen van een verbeterplan, heb je ook ervaring met het daadwerkelijk implementeren en verzilveren van het potentieel, waarbij je de borging uiteraard niet vergeet. Je stakeholders staan niet voor verrassingen omdat je regelmatig met hun afstemt. Maar bovenal heb je de ambitie om in een grote en soms complexe organisatie tastbare resultaten te boeken.
•    WO werk en denkniveau;
•    Minimaal 7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie als Management Consultant;
•    Relevante ervaring in consultancy;
•    Kennis van betalingsverkeer is een pré;
•    Je weet hoofd- en bijzaken te scheiden;
•    Overtuigend en goed onderbouwd brengen van jouw analyses en adviezen.
 

Wij bieden

Voor onze medewerkers wil ICS een goede werkgever zijn. Omdat er een excellente dienstverlening van je gevraagd wordt, mag je ook veel van ons verwachten. Werknemers binnen ICS ervaren een zeer prettige werksfeer en voelen zich sterk verbonden met de organisatie. Kom je bij ons werken, dan bieden we je:

•    Een bruto jaarsalaris tussen €55.931,-  en € 79.912,- op basis van 36 uur per week, dit is uiteraard afhankelijk van relevante werkervaring; 
•    Het bruto jaarsalaris is inclusief Benefit Budget (11%), vakantietoeslag en 13e maand;
•    Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
•    De vrijheid en flexibiliteit om het beste uit jezelf en je werkdag te halen;
•    Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en is onderdeel van het nieuwe hybride werken;
•    De mogelijkheid om de keuze te maken tussen reiskostenvergoeding of een NS Businesscard;
•    Bij indiensttreding krijg je een laptop en een telefoon;
•    Onze pensioenregeling is aangesloten bij het ABN AMRO Pensioenfonds.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Diemen
Dienstverbanden
Stage

Diemen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.