Helaas, deze vacature is niet actief.

Adviseur Inkomens & Vermogensadvies International Clients in Amsterdam

In het... Internationale klanten optimaal bedienen met al hun vermogensgerelateerde vraagstukken: dat is waar je voor gaat. Als adviseur Inkomen en Vermogen IC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de...

Beschrijving

In het kort

Internationale klanten optimaal bedienen met al hun vermogensgerelateerde vraagstukken: dat is waar je voor gaat. Als adviseur Inkomen en Vermogen IC ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dienstverlening  voor onze Internationale relaties binnen het Square Noord West. Jij zorgt voor een excellente dienstverlening op het gebied van Advies. Het klantbelang staat hierbij altijd centraal. Je geeft klanten persoonlijk en deskundig advies. Resultaat: een tevreden ambassadeur erbij en een stijging van onze NPS. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Als Adviseur Inkomen en Vermogen IC bedien je zowel onze Expats (kennismigranten die naar Nederland zijn gekomen) en de Niet Ingezetenen (onze klanten die woonachtig zijn in het buitenland). Via hoofdzakelijk beeldbankieren ga je in gesprek om de klant te voorzien van de vermogensoplossingen die het beste bij de klant passen. Je hebt een sterk gevoel voor ‘cultural awareness’ en begrijpt als geen ander de extra uitdagingen die deze klanten ervaren.

Werkomgeving

Het kantoor is gevestigd op het Leidseplein te Amsterdam. Je werk in een team van 8 adviseurs en 2 assistenten. Het team werkt zelforganiserend. Door het hybride werken, zul je ook veel vanuit huis werken.

Je profiel

Je bent klantgericht, je begrijpt wat klanten willen en nodig hebben, hoe verschillend ze ook zijn. Je werkt snel en professioneel. Je staat open voor veranderingen. Beeldbankieren heb je hoog in het vaandel staan en weet klanten en collega’s hierin mee te nemen.
Denk je dat je bij ons past?


Check je profiel:

- Je bent in bezit van de benodigde WFT opleidingen (WFT Basis en WFT Vermogen).

- Zowel mondeling als schriftelijk vloeiend in het Nederlands en in het Engels.

- Je werkt full-time (36 uur).

- Je hebt ervaring met de advisering van particuliere relaties.

- Je beschikt over kennis op het gebied van particuliere vermogensoplossingen.

 - Je bent proactief, zowel richting klanten en prospects als binnen je eigen team.

- Je denkt actief mee aan het verbeteren van onze propositie en dienstverlening.

- Je staat open voor feedback.

Wij bieden

Een inspirerende en gezellige omgeving waar je veel kunt leren en jezelf kunt zijn. Challengen en vragen stellen wordt gewaardeerd. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamiek, zelf organiserend team, met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën.

Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor de klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken in Nederland en daarbuiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is.

Klantbelang is ook: helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.