Helaas, deze vacature is niet actief.

Data Scientist Human Resources in Amsterdam

Wij zoeken een nieuwe... Ben jij gepassionneerd over werken met data, het maken van analytische modellen, en het creeeren van waardevolle inzichten voor onze medewerkers en organisatie? Dan zou ons team wel eens bij je kunnen passen....

Beschrijving

Wij zoeken een nieuwe collega

Ben jij gepassionneerd over werken met data, het maken van analytische modellen, en het creeeren van waardevolle inzichten voor onze medewerkers en organisatie? Dan zou ons team wel eens bij je kunnen passen. We zoeken een nieuwe collega voor de functie van data scientist in het Human Resource domein. 

Je werk

Als  data scientist gebruik je statistische en data mining technieken om patronen en relaties te zien in onze data. Vanuit People Analytics proberen we waardevolle relaties te vinden tussen bijvoorbeeld medewerker betrokkenheid en het verloop onder medewerkers, of tussen vaardigheden & kennis en klanttevredenheid. Hiermee helpen we onze medewerkers en organisatie verder te groeien. 

Ons team

Ons team is onderdeel van de Human Resource functie in ABN AMRO. Alles van recruitment, onboarding, beloning, training en development tot en met promoties, en ook weer het verlaten van ons bedrijf wordt begeleid en ondersteund vanuit HR. We zijn een gedreven team van 11 professionals en zijn continue bezig onzelf te verbeteren. Je zult veel samenwerken met collega's aan de diverse analytische projecten. Daarbij zijn Care, collaboration en courage voor ons belangrijke waarden in al het werk dat we doen.

Je profiel
  • Je hebt hands-on ervaring in statistiek en data-mining technieken. Deze ervaring heb je opgedaan als starter in een bedrijf, maar misschien ook al tijdens je studie.
  • Je hebt een afgeronde analytische universitaire studie (bv: econometrie, data scientist, statistiek)
  • Je hebt aantoonbare sterke affiniteit met Human resources en haar producten en processen. 
  • Je bent nieuwsgierig naar hoe zaken precies in elkaar zitten. 
  • Je toon zelfinitiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen in het oplossen van analytische problemen.
  • Ervaring op de gebieden data management, dashboarding, survey management is een pre.
Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, veilige, inclusieve en plezierige werkomgeving, waarin je je verder inhoudelijk en persoonlijk kan ontwikkelen. Samen met ons kan je werken aan het creeeren van een meer data-gedreven cultuur in Human Resources. En vooral, willen we samen met je werken om onze medewerkers en organisatie succesvol te laten zijn. Naast je werk als data scientist nodigen we je ook uit om op onze andere produkten mee te denken, zoals strategische personeelsplanning of survey management en onze overige HR collega's te helpen in het werken met en interpreteren van data. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.