Helaas, deze vacature is niet actief.

Digital Marketeer Display & Social - New10 in Amsterdam

In het... Wij zijn New10, een scale-up onder de vleugels van ABN AMRO. Wij zijn innovatief, creatief, leggen de lat hoog en onze mensen zijn open en informeel. Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een ervaren...

Beschrijving

In het kort

Wij zijn New10, een scale-up onder de vleugels van ABN AMRO. Wij zijn innovatief, creatief, leggen de lat hoog en onze mensen zijn open en informeel. Voor ons Marketing team zijn we op zoek naar een ervaren Performance Marketeer met als specialisatie Display & Social. 

Bij New10 geloven we dat zakelijke financiering eenvoudig en toegankelijk moet zijn. We zijn er voor MKB-ondernemers die de controle willen hebben over hun toekomst en de volgende stap willen zetten met hun bedrijf. Dat doen we door de snelheid van een innovatieve fintech te combineren met de expertise en zekerheid van ABN AMRO. 

Jouw werk

Als Performance Marketeer heb jij diepgaande kennis van Display en Social advertising, ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de awareness van onze propositie en genereer je marketing leads. Je bent de lead voor de ontwikkeling van de media strategie, advertentie campagnes en budget management. Daarbij stel je ambitieuze doelen en je weet hoe je de ROI van je campagnes kunt optimaliseren. Als specialist combineer je een hands-on benadering met het behalen van targets en je weet deze goed te verbinden met de doelstellingen van de organisatie. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Je maakt deel uit van het New10 Marketing en Salesteam, en werkt nauw samen in een hecht team van collega’s waaronder een Performance Marketeer (SEA, SEO, Affiliates), Content Expert, Growth Marketeer, CRM Marketeer en een Digital Analyst. 

Samenvattend:
-    Je ontwikkelt een strategie voor het bereiken en retargeten van relevante doelgroepen via Display en Social kanalen. Dit doe je op basis van organisatie doelstellingen. 
-    Je zet SEE-THINK-DO campagnes op om nieuwe leads aan te trekken en ze te overtuigen om een aanvraag te starten. 
-    Je denkt data gedreven en met je mentaliteit om te groeien optimaliseer je continu je campagnes. 
-    Samen met het marketingteam ontwikkel je relevante content voor campagnes met een commerciële focus.
-    Je bent continu op zoek naar nieuwe doelgroepen, trends en ontwikkelingen in media en weet dit goed te vertalen naar je strategie. 

Jouw werkomgeving

New10 is een snel groeiende organisatie met meer dan 120 professionals uit meer dan 32 landen. Onze mensen hebben de ambitie om ondernemers te helpen versnellen en worden gedreven door nieuwe technologieën en uitdagingen. Wij geloven dat diversiteit de sleutel is om tot creatieve oplossingen en ideeën te komen. 

New10 bevindt zich in een pand van Spaces, gelegen naast het Amstelstation in Amsterdam. In het pand bevinden zich veel andere innovatieve en jonge bedrijven waardoor er een frisse en ondernemende sfeer hangt. Door de Corona maatregelen werken wij momenteel hybride. Dat wil zeggen; werk thuis als het kan en op kantoor als het nodig is.

Jouw profiel

Onze mensen zijn ons belangrijkste goed. Zij zorgen ervoor dat wij met elkaar het beste product creëren en de juiste service verlenen. Onze ideale kandidaat voor Performance Marketer Display & Social:  
-    Heeft 5+ jaar relevante werkervaring in online marketing met een specialisatie in Display en paid Social Media.
-    Bezit diepgaande kennis van tools zoals DV360, Smartly, Google tag manager, Quantcast, etc.
-    Denkt en werkt data gedreven, beschikt over een goed analytisch vermogen en kan goed overweg met Google Analytics.
-    Heeft kennis van het B2B medialandschap.
-    Is een toekomstige leider met een ondernemende en groei mindset. 
-    Werkervaring in een digital-only organisatie is een pre.
-    Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

What do we offer you?

-    Een marktconform salaris conform de arbeidsvoorwaarden van ABN AMRO
-    Een aanvullend benefit budget van 11% waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
-    Een goede pensioenregeling
-    25 vrije dagen per jaar o.b.v. een werkweek van 40 uur
-    Een persoonlijk ontwikkelbudget van EUR 1.000,- per jaar 
-    Veel ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie
-    Nerf guns, de leukste bedrijfsfeestjes, wekelijkse borrels en een topsfeer in een internationale omgeving

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.